newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: QNAP lanseaza doua unitati NAS economice, destinate firmelor mici si mijlocii


PDF Print
A | a
E-mail
de GENESYS DISTRIBUTIE | Miercuri, 24 aprilie 2013, 11:21 webReleases | Stiinta/Cercetare

qnap | Foto: webPR.ro
QNAP Systems, Inc a anuntat recent ca ultima sa serie de echipamente din clasa business, Turbo NAS rack 2U TS-x70, este disponibila pentru comanda. Noua generatie de echipamente TS-x70, incluzand modelele de 12-bay TS-1270U-RP si de 8-bay TS-870U-RP, este proiectata pentru a oferi utilizatorilor din mediul de afaceri o solutie NAS de inalta performanta accesibila care imbina realizarea task-urilor zilnice cu costul redus al detinerii. Modelele satisfac exigentele unei game variate de aplicatii business, dintre care amintim backup de mare viteza, virtualizarea serverelor, iSCSI IP-SAN, video storage si centralized shared storage.

"TS-421U si TS-420U satisfac cerintele firmelor mici si mijlocii care doresc stocare de inalta performanta in retea, cu un cost scazut de achizitie, dar care sa nu compromita performantele si fiabilitatea", spune Laurent Cheng, manager de produs la QNAP. "Echipamentele ofera performante ridicate si o gama larga de aplicatii specifice mediului de afaceri."

Dispozitivele TS-421U si TS-420U sunt solutii accesibile, dar totodata performante si fiabile, in ceea ce priveste stocarea datelor in retea. Ambele modele suporta iSCSI cu Thin Provisioning, doua porturi Gigabit LAN cu recuperare dupa erori si echilibrarea incarcării (load balancing). Cele doua porturi USB 3.0 si cele doua porturi e-SATA imbunatatesc vitezele de transfer in cazul extinderii capacitatii de stocare si la realizarea back-up-ul datelor de pe NAS.

TS-421U si TS-420U sunt eficiente in operatiunile zilnice dintr-o retea de companie si in stabilirea drepturilor de acces. Ambele modele suporta partajarea intre platforme pentru utilizatorii de Windows, Mac si Linux/UNIX si furnizeaza o solutie de stocare centralizata. Suportul pentru Windows AD și LDAP le permite administratorilor IT sa preia conturile utilizatorilor de pe serverele compatibile si sa le atribuie eficient drepturi de acces pe Turbo NAS, simplificand setarea conturilor in cadrul companiilor cu un numar mare de utilizatori. Facilitatea Windows ACL (Access Control List) permite configurarea sofisticata a permisiunilor pentru folderele partajate, crescand productivitatea in administrarea drepturilor de acces.

Ambele modele QNAP ofera solutii solide de backup cu alternative cuprinzatoare, incluzand Real-time Remote Replication (RTRR) pentru salvarea datelor in timp real sau programat, backup in cloud, incluzand Amazon S3, ElephantDrive si Symform, si suport pentru software-ul de backup de la terti, cum ar fi: Veeam Backup & Replication si Acronis True Image. Utilizatorii de Windows sau Mac pot folosi utilitarul QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru a salva usor datele pe Turbo NAS.

Printre functiile destinate activitatilor business se regasesc: serverul FTP pentru partajarea fisierelor mari, serverul RADIUS pentru autentificarea centralizata, serverul Syslog pentru colectarea informatiilor la conectarea altor dispozitive de retea si stocarea lor pe Turbo NAS, serverul VPN pentru accesarea din internet a unitatii Turbo NAS si a altor resurse din reteaua locala, serverul proxy pentru filtrarea web, monitorizarea și imbunatatirea securitatii pe internet, serverul web pentru gazduirea mai multor site-uri pe Turbo NAS etc.

Principalele specificatii:

  • TS-421U - 4-unitati 1U montabile in rack, CPU Marvell 6282 (2.0 GHz), 1GB RAM DDR3, 2X Gigabit LAN, 2X USB 3.0;
  • TS-420U - 4-unitati 1U montabile in rack, CPU Marvell 6282 (1.6 GHz), 1GB RAM DDR3, 2X Gigabit LAN, 2X USB 3.0

Disponibilitate
TS-421U - 4-unitati 1U si TS-420U - 4-unitati 1U sunt disponibile pentru comanda. Aflati mai multe despre noile modele si intrega gama de produse QNAP Turbo NAS, accesand: www.qnap.com.

Produsele Qnap sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat in Romania. Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.rosau telefonic la 021/242 05 42.
  324 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings