newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Protectia avansata de tip Firewall de la Dell SonicWALL


PDF Print
A | a
E-mail
de GENESYS DISTRIBUTIE | Miercuri, 24 aprilie 2013, 11:20 webReleases | Stiinta/Cercetare

Dell | Foto: webPR.ro
Succesul afacerilor organizatiilor, indiferent de marimea lor, este dependent de accesul rapid la informatie si implicit de retelele de comunicatie locale si externe. Retelele sunt supuse din ce in ce mai mult la atacuri cibernetice, care evolueaza in mod constant si care pot perturba comunicarea, degrada performanta si compromite datele in cadrul companiilor. In acest context organizatiile sunt nevoite sa implementeze solutii de securitate dinamice si cuprinzatoare.

Solutiile de securitate a retelelor de comunicatie si protectie a datelor Dell SonicWALL ofera Firewall de tip Next-Generation si solutii de management unificat al securitatii. In plus, Dell SonicWALL ofera si acces securizat de la distanta, solutii de securitate e-mail, de backup si recuperare si de management si raportare pentru organizatii de toate dimensiunile. Sistemul global de management oferit permite administratorilor de retea sa gestioneze centralizat retele cu raspandire larga, de mii de dispozitive de securitate.

Seria Network Security Appliance (NSA) de la Dell SonicWALL revolutioneaza securitatea retelei, avand la baza o arhitectura multi-core si o tehnologie proprietara numita Reassembly-Free Deep Packet Inspection (RFDPI) menita sa ofere protectie completa, fara a compromite insa performanta retelei. Motorul RFDPI scaneaza traficul indiferent de port, protocol sau directie pentru a oferi vizibilitate si control asupra fluxului de date. Designul unic al motorului RFDPI permite sa inspecteze fiecare octet al unui pachet de date si pana la sute de mii de conexiuni simultane cu scopul de a clasifica traficul in cadrul aplicatiilor si de a proteja impotriva amenintarilor interne si externe, atat la nivel de aplicatii cat si la nivel de retea.

Seria NSA depaseste limitarile solutiilor de securitate existente prin scanarea integrala si in timp real a fiecarui pachet de date impotriva amenintarilor interne si externe. O protectie de calitate necesita tehnologie avansata, de aceea aparatele din gama NSA depasesc limitele procesoarelor traditionale cu un singur nucleu si cu circuite integrate specifice aplicatiilor (ASIC). Construite pe o platforma cu arhitectura multi-core si viteza mare de procesare, produsele din seria NSA permit scanarea traficului fara a afecta negativ performantele retelei si a aplicatiilor. Nu mai putin de opt nuclee distribuie uniform incarcarea retelei, ca sa nu asistati la o scadere a performantei atunci cand sunteti expus la trafic intens sau la continut rau intentionat.

Noua serie foloseste motorul Unified Threat Management (UTM) de noua generatie impotriva unei game cuprinzatoare de atacuri, combinand prevenirea intruziunilor, anti-virus si anti-spyware cu filtrarea traficului in functie de continut sau URL precum si controlul aplicatiilor. Avand capabilitati avansate de rutare, functii de criptare IPSec si tehnologie SSL VPN, seria NSA adauga securitate, fiabilitate, functionalitate si productivitate pentru sucursale sau sedii centrale, minimizand astfel costurile.

Motoarele UTM bazate pe arhitecturi ce au la baza un singur procesor, si tehnologii multiple de securitate sunt sever limitate de lipsa unei platforme multi-core. Dell SonicWall ofera echipamente cu pana la opt procesoare pentru a reduce incarcarea retelei si a timpului de procesare dedicat scanarii traficului.

Produsele din seria NSA ofera o metoda de scanare a traficului care poate analiza in timp real fisierele si continutul de orice dimensiune. Acest mod de scanare este conceput special pentru aplicatii ce ruleaza in timp real, oferind un control complet, fara a fi nevoie de conexiuni proxy. Folosind acest design traficul de retea este monitorizat mai eficient.

Protectia dinamica impotriva amenintarilor, serviciile de filtrare a continutului si a aplicatiilor sunt actualizate continuu pentru a maximiza securitatea si pentru a micsora costurile. Productivitatea IT este crescuta prin eliminarea aplicarii de patch-uri pentru servere si statii de lucru, automatizarea semnaturilor noi de protectie si eliminarea necesitatii de a actualiza manual politici de securitate.

Gama NSA de la SonicWALL usureaza configurarea, implementarea si intretinerea solutiilor dumnevoastra de securitate. Configurarea rapida si simpla, eficienta energetica sporita si designul simplu si intuitiv contribuie la reducerea costurilor de deinere.

GENESYS DISTRIBUTIE este distribuitor autorizat in Romania pentru produse Dell. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la: 021/242 05 42.
  288 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings