newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: GENESYS DISTRIBUTIE&Panda Security ofera simplitate si un profit mai mare partenerilor


PDF Print
A | a
E-mail
de GENESYS DISTRIBUTIE | Miercuri, 27 martie 2013, 16:48 webReleases | Stiinta/Cercetare

PCPC_icon | Foto: webPR.ro
Panda Security, The Cloud Security Company, lanseaza noua versiune a produsului Panda Cloud Partner Center, care consta intr-o consola de administrare exclusiva si gratuita pentru partenerii Panda Security. Acest instrument este o solutie completa pentru managementul securitatii centralizate, simplificand munca partenerilor si maximizandu-le profitul.

Noua versiune a Panda Cloud Partner Center permite partenerilor sa gestioneze intregul ciclu de viata al licentelor oferite clientilor lor, optimizand astfel resursele utilizate si crescand implicit profitabilitatea
  • Partnerii pot oferi acum clientilor securitate completa dar si servicii de management al sistemului, folosind Panda Cloud Office Protection, Panda Cloud Office Protection Advanced si Panda Cloud Systems Management, toate aceste produse fiind integrate intr-o singura consola, ce a suportat imbanatatiri majore
  • Cu Panda Cloud Partner Center, partenerii Panda pot oferi clientilor un serviciu flexibil de subscriptie a licentelor , dar pot beneficia totodata de preturi avantajoase de achizitie, cumparand pachete de licente.

Consola Panda Cloud Partner Center ofera acum un singur punct de acces din care pot fi gestionate in mod centralizat solutiile cloud Panda Security din portofoliu. Prin intermediul acestui instrument, partenerii pot furniza servicii de securitate si de monitorizare si management al sistemului, de la distanta, optimizand resursele si crescand profitabilitatea.

Simplitatea pe care aceasta consola o ofera se datoreaza integrarii intregii game de solutii cloud ale companiei: pe langa Panda Cloud Office Protection, Panda Cloud Office Protection Advanced, si Panda Cloud Email Protection acum este integrata si noua solutie de management si monitorizare a sistemului , Panda Cloud Systems Management. In acest fel, partenerii pot gestiona intregul ciclu de viata al produselor oferite clientilor lor, in mod simplu si rapid, fara ca Panda sa fie nevoita sa intervina. In acest fel, clientii finali beneficiaza de un timp de raspuns mult mai bun, la toate cerintele lor, iar profitabilitatea partenerilor nostri creste.

Cu acesta noua versiune de Panda Cloud Partner Center, si multumita solutiilor cloud Panda Security, partenerii pot vinde acum servicii cloud cu valoare adaugata SMB-urilor, intr-un mod simplu, flexibil si profitabil. In plus, noul Panda Cloud Partner Center permite o administrare mai facila a clientilor si a solutiilor pe care acestia le folosesc, accesand o singura consola. Gestiunea si monitorizarea ciclului de viata al produselor clientilor (de la versiune de test, solutia nou achizitionata la reinnoire), identificarea oportunitatilor de afaceri, extinderea licentelor si cross-selling intre produse, acestea sunt doar cateva dintre avantajele oferite de Panda Cloud Partner Center, alaturi de posibilitatea de monitorizare a sistemului, rezolvarea incidentelor sau managementul protectiei antimalware, de la distanta. Toate printr-un sistem proiectat pentru a oferi partenerilor viteza si independenta.

Flexibilitate mai mare and profitabilitabilitate pentru partenerii din channel

Una dintre caracteristicile cheie ale noi console Panda Cloud Partner Center este un nou model de vanzare a licentelor. Nu numai ca partenerii pot vinde licente in mod traditional, acum ei pot vinde serviciile si sub forma de abonament (de exemplu, lunar), fara licente care expira, iar solutia va fi intotdeauna actualizata la ultima versiune.

In acest fel, in cazul in care un client anuleaza abonamentul incheiat cu partenerul Panda, dar licentele pe care le-a folosit sunt inca active, partenerul se poate folosi de consola pentru a le recupera si a le realoca altui client. Toate acestea cu doar cateva click-uri, de la o consola Web accesabila de oriunde, in orice moment.

Partenerii isi pot creste deasemenea marjele cumparand pachete de licente la un pret speciale. Aceste pachete de licente, pentru utilizarea solutiilor Panda Cloud pot fi utilizate direct de catre parteneri prin intermediul consolei fara interventia Panda. Consola pentru parteneri permite alocarea si activarea licentelor, achizitionarea de licente in avans capatand astfel sens si avand ca rezultat cresterea profitabilitatii. Partenerii care doresc sa se bucure de toate beneficiile noului Panda Cloud Partner Center, a carui utilizare a crescut cu 81 % la nivel mondial in 2012, pot contacta echipa de vanzari Panda Security. Pentru mai multe informatii, accesati:http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/.

In Romania Panda Security este prezenta din anul 2007 iar clientii sai sunt din ce in ce mai numerosi in fiecare zi. Pentru mai ulte informatii accesati http://www.pandasecurity.com/.

Oferta de produse Panda este disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat  in Romania. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la 021/242 05 42.
  380 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings