newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Newave dezvolta cele mai compacte UPS-uri modulare


PDF Print
A | a
E-mail
de GENESYS DISTRIBUTIE | Miercuri, 27 martie 2013, 16:43 webReleases | Stiinta/Cercetare

va-1-106_193 | Foto: webPR.ro
Newave, companie din grupul ABB, a anuntat de curand lansarea extinderii gamei de lux DPA ST de surse de alimentare neintreruptibile (UPS-uri). Gama de UPS-uri DPAUpscale ST 200 isi extinde capacitatea de putere de la 120 kW pana la 200 kW, pastrand in acelasi timp o amprenta la sol de doar 0.42 m2. Acest lucru plaseaza noul produs ca fiind cel mai compact UPS modular din lume.

ST DPA UPScale 200 este un sistem modular UPS pentru organizatii care urmaresc un downtime zero cu buget alocat low-cost. ST DPA upscale 200 extinde acum capacitatea de puterea a aceastei game de UPS-uri pana la 200 kW, deschizand noi segmente de piata. Proiectat pentru aplicatii de puteri medii, aceasta noua serie de UPS-uri ofera putere de protectie veritabila pornind de la 10 pana la 200 kW (gradual in 10 sau 20kW), intr-un singur sasiu standardizat. Design-ul sau flexibil ofera un model "pay as you grow", ideal in situatiile in care cerintele se schimba rapid si imprevizibil. Aceasta scalabilitate inseamna ca nu este nevoie de a supra-dimensiona puterea configuratiei originale deoarece modulele de putere pot fi pur si simplu adaugate, dupa cum este necesar, fara a se modifica amprenta la sol. Operatiile de service sunt simple intrucat modulele pot fi inlocuite fara a opri intreg sistemul.

ST DPA UPScale 200 permite reducerea costurilor printr-o eficienta clasificata drept "cea mai buna din clasa" de pana la 96,5 % intr-o gama larga de sarcini si un factor de putere aproape unitar la incarcare partiala sau totala (Factor de Putere > 0.99 la incarcare 100%). Performanta inalta a UPS-ului, punerea in aplicare eficienta si operatiunile usoare de service si intretinere au ca rezultat costuri globale de operare extrem de reduse.

DPA UPScale ST 200 se bazeaza pe arhitectura Newave DPA unica si demonstrata (Arhitectura Paralela Descentralizata). Cu DPA, fiecare modul UPS contine toate componentele hardware si software necesare pentru functionarea completa a sistemului. Modulele nu detin componente comune, iar rezultatul este ca timpul de functionare al sistemului este maximizat. Datorita design-ului sau unic si compact modulele cantaresc doar 18.6 kg (10kW) si 21,5 kg (20kW). Cu o amprenta la sol de numai 0.42 m2, DPA UPScale ST 200 ocupa mai putin spatiu decat solutiile alternative UPS, oferind in acelasi timp o densitate de putere maxima de neegalat de pana la 472 kW/m2, precum si toate beneficiile unei solutii de UPS modular DPA.

Newave dezvolta, produce si comercializeaza sisteme UPS avansate tehnologic pentru dispozitive electronice si sisteme critice. In martie 2012, Newave a devenit parte a Grupului ABB. Grupul ABB (www.abb.com) este lider in tehnologiile pentru energie electrica si automatizari care permit intreprinderilor, utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului.

Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de echipamente de electroalimentare din portofoliu, contactati GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat Newave in Romania,  prin e-mail la sales@genesys.ro sau vizitati website-ul nostru http://www.genesys.ro.
  396 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings