newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Acumen Integrat lanseaza a doua editie a studiului Managementul Performantei in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Gabriela Grosu | Luni, 10 septembrie 2012, 11:53 webReleases | Stiinta/Cercetare

Studiul ofera si o perspectiva generala asupra evolutiei tendintelor in folosirea si popularitatea managementului performantei in Romania, in contextul in care numarul de evenimente si cursuri de perfectionare in managementul performantei pe piata din Romania a crescut semnificativ si s-a diversificat: Conferinta Managementul Performantei in Romania - editia 2011, Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania, Conferinta Management Performant in institutiile medicale din Romania, Conferinta Managementul Performantei in Romania - editia 2012.

Prima editie a studiului Managementul Performantei in Romania s-a derulat in anul 2011, iulie - septembrie, iar rezultatele au fost analizate si interpretate la inceputul anului 2012.  Rezultatele integrale sunt curpinse in raportul studiului din 2011, disponibil pe pagina: http://issuu.com/acumenintegrat/docs/raportul-studiului-managementul-performantei-2011. Dintre concluziile cuprinse in raportul studiului Managementul Performantei in Romania 2011, se pot mentiona:

Nivel strategic: 22,2%  dintre respondenti identifica Balanced Scorecard ca instrument care faciliteaza procesul de aliniere strategica si management al performantei.

Nivel operational: Departamentele de HR (53,6%), financiar-contabil (47,5%) si vanzari (43,2%) sunt considerate de catre respondenti ca ariile functionale care acorda cea mai mare atentie managementului performantei si utilizarii KPIs specifici.

Nivel individual: Cele mai utilizate instrumente sau procese de management al performantei la nivel individual sunt: evaluarea competentelor (71,6% dintre respondenti), criteriile de performanta la nivel individual (67,2%) si stabilirea si evaluarea obiectivelor individuale (66,7%).

Colectarea datelor in desfasurarea studiului Managementul Performantei in Romania 2012 se realizeaza prin intermediul chestionarului online, disponibil publicului larg la adresa:

http://www.surveymonkey.com/s/managementul-performantei-in-romania-2012  

Tinand cont de faptul ca prin intermediul acestui studiu se doreste conturarea unei imagini de ansamblu asupra managementul performantei in Romania – intelegere si abordare in practica, sunt luate in considerare atat intreprinderile mici si mijlocii, cat si organizatiile mari, cu profil romanesc, dar si multinationale cu operatiuni in Romania. Aceste tipuri de organizatii reprezinta segmentul tinta datorita varietatii mari in ceea ce priveste perceptia si implementarea managementului performantei, permitand astfel compararea si obtinerea unei imagini cat mai acurate referitoare la nivelul la care se situeaza managementul performantei in Romania.

Intrebarile sunt adresate reprezentantilor din companii de la toate nivelurile organizationale: director general/operational, manager, lider de echipa, angajat, consultant. Rezultatele studiului vor fi analizate si interpretate pana la finalul anului 2012.

Studiul va fi prezentat in luna octombrie, in cadrul Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012, care va avea loc la Sibiu, in perioada 25-27 octombrie.

Toti participantii la studiu, care finalizeaza completarea chestionarului, beneficiaza de o taxa preferentiala in eventualitatea inscrierii la Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Evenimente viitoare Acumen Integrat:

25 - 27 octombrie 2011 Managementul Performantei in Romania 2012, Hotel Ramada, Sibiu

Contact

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare

Tel.: +40 264 414 360 | Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro  | Web: www.acumenintegrat.com
  230 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings