newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Green Pro - organizare workshopuri de tip focus-group


PDF Print
A | a
E-mail
de EFCon | Joi, 5 iulie 2012, 11:52 webReleases | Stiinta/Cercetare

logo GP | Foto: webPR.ro

Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau in calitate de beneficiar coordonator al proiectului "Promoting Green Products" (LIFE+08/INF/RO/000507) - Promovarea Produselor Verzi, finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea a 12 workshop-uri de tip focus-group pentru informarea partilor interesate din randul producatorilor si distribuitorilor de produse verzi.

Proiectul are drept obiectiv principal realizarea unei campanii de crestere a constientizarii in vederea promovarii productiei si consumului de produse verzi.

In aceasta directie, Camera de Comert si Industrie Bacau si Agentia Regionala de Protectia Mediului Bacau, parteneri in cadrul proiectului, au dat startul la organizarea de seminarii in vederea pregatirii partilor interesate asupra constientizarii chestiunilor legate de mediu pentru a determina o preferinta asupra produselor "verzi".

Primul seminar desfasurat a fost dedicat producatorilor/distribuitorilor de produse electrocasnice, 12 participanti manifestandu-si interesul asupra tematicii concretizate in prezentarea beneficiilor financiare ale pietei produselor electrocasnice etichetate ecologic. Urmatorul seminar va avea loc in luna iulie si va fi destinat producatorilor/distribuitorilor  din industria textila.

Tot pentru a veni in sprijinul producatorilor/distribuitorilor de produse electrocasnice verzi, fost elaborata prima brosura dedicata acestora, disponibila pe website-ul proiectului: www.greenpro.ub.ro

In paralel se vor organiza 4 seminarii dedicate autoritatilor publice privind achizitiile verzi.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta managerul de proiect: Prof.univ.dr. Gabriel Lazar (Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau, lider de proiect), prin telefon 0234 542411 int. 129 sau prin formularul de contact din cadrul website-ul proiectului.

Realizat de SC European Focus Consulting SRL

Parteneri                                         

Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau
Site: www.ub.ro

Camera de Comert si Industrie Bacau
Site: www.cciabc.ro

Agentia Regionala Pentru Protectia Mediului Bacau
Site: www.arpmbc.ro

European Focus Consulting SRL - EFCON
Site: www.efcon-group.ro
 
1 TV Bacau
Site: www.1tvbacau.ro

  412 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings