newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bulletin of Micro and Nanoelectrotechnologies


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Vineri, 20 ianuarie 2012, 8:38 webReleases | Stiinta/Cercetare

INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde  cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice, in beneficiul general al intregii societati.

Dezvoltand inovatia tehnologica pentru beneficiari, ICPE-CA creste competitivitatea acestora atat in Romania, cat si in Europa. Activitatea de cercetare desfasurata promoveaza dezvoltarea economica a societatii si conduce la bunastarea sociala, in compatibilitate cu mediul inconjurator.

In cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a luat fiinta revista Bulletin of Micro and Nanoelectrotechnologies. Revista trateaza in paginile sale studii stiintifice de specialitate din domenii precum:

-          componente micro si nanoelectromecanice;

-          micro si nanostructuri tipice actuatorilor, micromotoarelor si senzorilor;

-          microsisteme de tip harvesting;

-          tehnologii conventionale si neconventionale de MEMS si NEMS;

-          noi materiale, proceduri de design si aplicatii ale MEMS si NEMS in biologie si in domeniul medical;

-          studii teoretice si experimentale din domeniul electric, magnetic sau electromagnetic, cu aplicatii pe micro si nano actuatori;

-          preocupari legate de standardizare, de analiza si evolutia economica si financiara a MEMS si NEMS pe piete specifice.

Cei interesati pot solicita revista la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, Bucuresti, la Biblioteca Nationala, la Biblioteca Metropolitana, sau o pot accesa online la adresa http://www.icpe-ca.ro/ro/publicatii.

 Citeste mai multe despre   
  348 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings