newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Seara de dans irlandez pentru familii si prieteni


PDF Print
A | a
E-mail
de STEYsha | Joi, 27 ianuarie 2011, 22:07 webReleases | Sport

STEYsha School of Irish Dance lanseaza odata cu 4 februarie 2011 o noua serie de evenimente dansant-cultural-irlandeze - serile de Family Ceili (fonetic: cheili). Evenimentul se adreseaza parintilor si copiilor de la patru la nouazeci de ani - daca esti parinte, adu-ti copilul, daca esti copil, adu-ti parintii, daca esti si una si alta, indrazneste si adu-i pe toti!

In timpul primului Family Ceili, participantii vor invata pasii de baza de dans irlandez folositi si in dansurile de societate irlandeze (ceili-uri), cat si o asemenea coregrafie traditionala, care garantat va aduce zambete pe chipurile tuturor. Cu siguranta un ceili al intregii familii va fi un lucru de care sa fiti mandri si pe care sa-l puteti reproduce cu ocazia oricarui tip de eveniment familial sau comunitar. Surpriza serii este colegul si prietenul nostru Guénaël Morin, din Britania, de la care vom invata cu totii un dans breton.

Distractia are loc in strada Cameliei, nr 39, intr-o mansarda cu look si suflet irlandez. Pentru o seara de distractie Ceili, STEYsha School of Irish Dance va sugereaza sa purtati haine comode pentru dans.

Evenimentul se vrea un sustinator al campaniilor de tipul "Sport pentru sanatate", iar STEYsha isi propune sa incurajeze familiiile sa-ti petreaca mai mult timp impreuna, in activitati placute si comune pentru toti membrii lor.


Pentru confirmari si mai multe detalii,

Ruxandra ION
Manager STEYsha School of Irish Dance
E-mail: steysha.irishdance[at]gmail.com
Web: http://steysha.blogspot.com/
Facebook: Stey Sha
Twitter: @STEYshaIDschool

 Citeste mai multe despre     | 
  381 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by