newsletter rss
HotNews.ro

SUNN ne propune in 2018 o gama de biciclete care intrece orice asteptari!


PDF Print
A | a
E-mail
de Veloteca | Vineri, 30 martie 2018, 13:39 webReleases | Sport

biciclete_sunn_veloteca | Foto: webPR.ro
Anul 2018 a inceput cu dreptul in domeniul ciclismului. Marile branduri de biciclete ne-au pregatit modele spectaculoase, care merita intreaga noastra atentie. Asa cum ne-am obisnuit, timpul nu sta niciodata in loc pentru SUNN.

Producatorul francez care a renascut din propria cenusa si a avut o revenire remarcabila este ,,Unstoppable”.  Pentru acest an ne-a rezervat o gama de produse remarcabile. Noile biciclete SUNN demonstreaza inca o data de ce binecunoscutul brand se afla in topul celor mai bine cotati producatori din intreaga lume.  

Unul dintre modelele cu care au impresionat la Eurobike este Shamann Finest 2018. Aceasta bicicleta full-suspension are o forma asemanatoare cu cea a modelelor hardtail, prin forma eleganta, datorata amortizorului bine ascuns, dar si a liniilor drepte si ferme. Noua bicicleta SUNN uimeste printr-un design curat, fara foarte multe artificii menite doar sa distraga atentia de la adevaratele detalii importante. 

In ceea ce priveste finisajele acestei biciclete SUNN, am putea spune despre acestea ca sunt intr-adevar remarcabile. Cadrul este realizat doar pentru utilizarea cu o singura foaie, fiind un model de XCO gandit special pentru traseele mai dificile. Remarcabila este si linia perfect dreapta ce face legatura intre headtube si urechile cadrului. Acestea sunt putin mai alungite catre partea din spate, avand o terminatie relativ ascutita. Aceasta bicicleta full suspension este prevazuta cu un cadru de carbon Toray 800/900 si echipata cu furca Rockshox SID WC 100mm, schimbatoare Sram XX1 EAGLE si frane hidraulice Sram Level TL. Cu alte cuvinte, noua bicicleta SUNN este o adevarata masinarie de razboi. 

Remarcata s-a facut si bicicleta full suspension Sunn Kern LT Finest 2018. Pe scurt, bicicletele SUNN KERN sunt destinate ciclismului montan. Aceasta linie de produse propune trei tipuri de furci: 120mm (KERN SL), 140mm (KERN) sau 160mm (KERN LT).

Cu alte cuvinte, platformele pentru Hardtail nu lasa loc improvizatiei. Designul lor este foarte elegant, fiecare forma si fiecare detaliu aducand imbunatatiri care se traduc intr-o experienta de "rulare"€ fara egal. Aflate sub sloganul "Va rouler!"€, nu putem sa deducem decat ca aceste biciclete SUNN exprima esenta libertatii si distractiei in performanta.

Bicicleta full suspension Sunn Kern LT Finest 2018 are cadru de aluminiu 6069, este echipata cu furca Rockshox Lyrik RC 160mm, amortizor Rockshox Super Deluxe RC3, schimbatoare SRAM XX1 si frane hidraulice SRAM Guide RSC. Rotile sunt de 27.5”. 

Incheiem seria celor mai performante biciclete SUNN ale anului 2018 cu modelul de munte Sunn Prim S1 2018. Aceasta bicicleta are cadru de carbon Toray 700, este echipata cu furca Rockshox REBA RL 100mm, schimbatoare Shimano XT M8000 si frane hidraulice Shimano SLX M7000. Rotile sunt de 29”.

Daca esti interesat de una dintre aceste biciclete SUNN, o poti achizitiona de pe site-ul oficial Veloteca, singurul importator al brandului francez in momentul de fata. Intra si tu pe site si descopera intreaga colectie de biciclete SUNN.

  123 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by