newsletter rss
HotNews.ro

Game of Holds 2017, cel mai mare open national de boulder. Catarare curata si protejarea naturii


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu | Vineri, 10 noiembrie 2017, 14:21 webReleases | Sport

22154173_1495308220515722_6010904713834378717_n | Foto: webPR.ro

Game of Holds, cel mai mare open national de boulder care militeaza pentru prezervarea naturii si pentru o catarare curata, are loc sambata aceasta, 11 noiembrie, la Fabrica de catarat din incinta Clubului Fabrica.


Sambata, 11 noiembrie, la Fabrica de catarat

 

Game of Holds 2017, un manifest pentru o catarare curata si protejarea naturii

 

Game of Holds 2017, cel mai mare open national de boulder, care militeaza pentru prezervarea naturii si pentru o catarare curata, are loc sambata aceasta, 11 noiembrie, la Fabrica de catarat, din incinta Clubului Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). INSCRIERI, AICI.

 

In contextul ultimelor santiere de escalada, Fabrica de Catarat se alatura opiniei generale privind etica in amenajarea traseelor outdoor. "Interventia omului asupra stancii trebuie sa fie cat mai neinsemnata. Cataratorii trebuie sa se ridice la nivelul traseului, nu sa coboare traseul la nivelul lor", spune Cristi Joanta, organizatorul concursului.

 

Participantii sunt asteptati sa se alature acestui demers si sa se catere pe blocurile concept din curtea Fabricii.

 

Mai jos, detalii despre inscrieri si despre desfasurarea concursului.

 

Premiile vor fi oferite de sponsorii evenimentului, pentru categoriile seniori/senioare si juniori/junioare.

Sponsorii si partenerii open-ului Game of Holds 2017, fiveten.ro, C&V Water Control, S.C. SMART INDUSTRIES CONSULTING S.R.L., Cafeterie.ro si Gateway VR Studio, sustin atat competitia, cat si mesajul acesteia: Pentru o catarare curata!

 

In premiera, finalele vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a salii (facebook.com/fabricadecatarat).


PROGRAM CALIFICARI: 11:00-18:00


START FINALA: incepand cu ora 20:00


TAXA DE PARTICIPARE: 60 de lei, daca inscrierea se face in ziua concursului, cu plata cash.


TRASEE CALIFICARI: 30 de trasee (10 trasee usoare, 15 trasee medii, 5 trasee grele)


Blocurile concept sunt amenajate de Corciovei Silviu-Neghi si Maris George


CATEGORII: juniori/junioare, seniori/senioare, rookies


PUNCTAJ TRASEE:


Trasee usoare: 100 puncte
Trasee medii: 500 puncte
Trasee tari: 3000 puncte


REGULAMENT CALIFICARI. Modalitatea de calcul a punctajului, in vederea departajarii intre competitori: numarul punctelor alocate pentru fiecare traseu se imparte la numarul de concurenti care au parcurs traseul. Primii 6 concurenti clasati in fiecare categorie (seniori/senioare) se califica in finala.


REGULAMENT FINALA: 3 trasee de finala in sistem eliminatoriu:
Traseul 1: 6 concurenti
Traseul 2: 4 cuncurenti
Traseul 3: 3 concurenti


Sistem la vedere. Pentru fiecare traseu, concurentii au la dispozitie 3 minute. Se va intocmi separat un clasament la categoriile juniori/junioare si rookies masculin/feminin, pe baza rezultatelor din calificari.

PENTRU INSCRIERI, CATARATI-VA AICI.

 

Cristi Joanta, organizatorul evenimentului: "Ca in fiecare an, Fabrica de Catarat organizeaza si in toamna asta open-ul devenit deja traditie. Game of Holds, concursul nostru din luna noiembrie, are, spre deosebire de celelalte editii, un mesaj special. In conditiile in care o anumita parte a catararii romanesti s-a intors la practicile gresite specifice anilor '80, si anume lipirea si saparea de prize artificiale pe pereti naturali, Fabrica de Catarat se alatura opozitiei aproape generale a comunitatii din Romania referitoare la aceste practici. De aceea, concursul nostru de anul acesta are motto-ul: pentru o catarare curata. Consideram ca interventia omului asupra stancii trebuie sa fie cat mai neinsemnata, iar cataratorii trebuie sa se ridice la nivelul traseului, nu sa coboare traseul la nivelul lor. Va asteptam la un concurs plin de adrenalina si suspans!"” at fabricadecatarat.ro.

 

Fabrica de Catarat - Escaladam obstacole. Since 2013

 

Fabrica de catarat este cea mai mare sala de bouldering din Bucuresti si din tara. Ne adresam atat adultilor, cat si micilor cataratori, pentru care avem cei mai prietenosi si mai experimentati instructori. Traseele amenajate de catre unul dintre cei mai buni route setteri romani, Silviu Corciovei-Neghi, cu prize din gama de top a companiilor de profil, sunt variate atat ca stil, cat si ca dificultate, fiind accesibile tuturor, in functie de nivelul fiecaruia. Traseele se schimba saptamanal, raspunzand exigentelor si cerintelor clientilor nostri. In pauzele de hidratare, oferim apa la discretie. Gratis. Cea mai relaxanta atmosfera din salile de catarat bucurestene e completata de o cafea zilnica din partea casei.

 

Fabrica de catarat pe facebook.

  

 


  136 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by