newsletter rss
HotNews.ro

DECATHLON inaugureaza primul magazin din Botosani


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 7 iulie 2017, 14:49 webReleases | Sport

poza Marc Pitner | Foto: webPR.ro
Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide in data de 7 iulie 2017 primul magazin din Botosani, in incinta Botosani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Acesta este cel mai recent magazin deschis de companie in acest an, reteaua ajungand la un numar total de 20 de centre de desfacere la nivel de tara.

"€œAnul acesta continuam extinderea retelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toti romanii care iubesc sportul si un stil de viata antrenant si sanatos. Am ales sa deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botosani, pentru ca am avut numeroase reactii pozitive de la clienti fideli, care isi doreau un magazin Decathlon in orasul lor. Suntem siguri ca vom avea in continuare o relatie si mai apropiata cu botosanenii si ca vor aprecia gama variata de produse pe care le-o punem la dispozitie, cu o calitate garantata si preturi mici tot anul"€, a declarat Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania.

Magazinul Decathlon din Botosani pune la dispozitia sportivilor un numar de peste 5.000 de articole si echipamente, destinate utilizarii in peste 50 de sporturi. Produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de varsta si se disting prin calitate, fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie in domeniul sportului.

Magazinul are o suprafata de 1100 m2 si este proiectat conform celor mai inalte standarde internationale in domeniul retail-ului sportiv. Noul magazin ofera echipamente pentru o gama variata de sporturi, precum: drumetie montana, natatie, sporturi de echipa, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, ciclism, role, patinaj, schi si multe altele. Articolele sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, avand o garantie de minim doi ani. Acestea pot fi achizitionate si in cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro.

"Decathlon reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care iubesc sportul si doresc sa achizitioneze echipamente performante, tehnice si cu o calitate garantata, care sa ii ajute sa beneficieze de o experienta sportiva placuta. Pe langa produsele si echipamentele de top, vom organiza periodic si evenimente sportive specifice, de care toti botosanenii se vor putea bucura in mod gratuit", a afirmat Marc Pitner, Director de magazin, Decathlon Botosani.

Primul astfel de eveniment a avut loc in weekendul de dinaintea deschiderii, in zilele de 1 si 2 iulie. Decathlon i-a invitat pe botosaneni sa faca sport impreuna, in aer liber, si a organizat competitii sportive cu premii surpriza in Parcul Mihai Eminescu. Peste 2000 de persoane au participat in cele doua zile de eveniment, iar cu aceasta ocazie pasionatii de sport au avut ocazia sa testeze gratuit diverse produse marca Decathon, pentru a descoperi tehnicitatea si imaginea multisport.

Decathlon i-a surprins pe cei prezenti cu 100 de invitatii VIP la inaugurarea magazinului din data de 6 iulie si cu 100 de tichete care le aduc un premiu special la vizita in magazin.

Magazinul este inaugurat pe data de 6 iulie, in prezenta oficialitatilor locale, a unor sportivi si reprezentanti ai cluburilor sportive din Botosani, alaturi de acesti clienti VIP, care se pot bucura de achizitionarea in premiera a articolelor sportive de calitate, la cele mai mici preturi.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Magazinul Decathlon din cadrul Botosani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2, ofera iubitorilor de sport articole si echipamente sportive conform celor mai inalte standarde de calitate si inovatie din domeniu. Magazinul include produse apartinand marcilor proprii Decathlon, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - pret. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila pentru produsele deja prezente pe piata, care contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor. Totodata, prin produsele cu eticheta Primul Pret Tehnic, Decathlon propune clientilor sai produsul cu cel mai bun raport calitate-pret, pentru fiecare gama de produse.
  132 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by