newsletter rss
HotNews.ro

DECATHLON invita botosanenii sa faca sport in aer liber, cu cateva zile inainte de deschiderea primului magazin al companiei in Botosani


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 3 iulie 2017, 9:26 webReleases | Sport

Magazin Decathlon2 | Foto: webPR.ro
Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide vineri, 7 iulie 2017, primul sau magazin din Botosani, in incinta Shopping Center Botosani, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Cu cateva zile inainte de marea deschidere, in weekendul 1-2 iulie, compania invita botosanenii sa faca sport in cadul unei actiuni in aer liber, desfasurata in parcul Mihai Eminescu din oras.

"€œDecathlon ii incurajeaza si ii sustine pe toti iubitorii de sport, promovand mereu un mod de viata sanatos. Astfel, inainte de marea deschidere, care va avea loc pe data de 7 iulie, ii invitam pe botosaneni la o sesiune speciala de sport in aer liber, unde vor putea testa gratuit o serie de produse. Dupa deschidere ii asteptam si in magazin cu o oferta ampla de echipamente si articole sportive pentru toate varstele si preferintele. De asemenea, vom continua seria de evenimente sportive in cadrul carora botosanenii vor putea testa produse, descoperind totodata si noi sporturi", a declarat Marc Pitner, Director de magazin Decathlon Botosani.

Participantii la sesiunea de sport in aer liber vor putea testa gratuit o serie de produse Decathlon verificandu-le caracteristicile tehnice, fiabilitatea si rezistenta. Printre acestea se numara trotinete, biciclete, diverse tipuri de skateboard, diferite mingi, cosuri pentru baschet, porti de fotbal, mese de tenis, corzi de sarit si o banda de alergare. De asemenea, iubitorii de sport vor putea participa la diferite competitii precum concursuri de baschet, alergare, mers pe bicicleta sau tir cu arcul.

"Magazinul Decathlon din Botosani este al cincilea din zona Moldovei si am ales acest oras pentru ca exista aici un interes crescut pentru sport. Ne continuam astfel misiunea de a face sportul mai accesibil tuturor si de a le oferi iubitorilor de miscare atat echipamente de cea mai inalta calitate, cat si noi oportunitati de a face sport"€, a declarat Alex Domsa, Director de expansiune Decathlon.

Actiunea din parcul Mihai Eminescu se va desfasura sambata, intre orele 10:00 si 20:00, in timp ce duminica amatorii de sport sunt asteptati intre orele 11:00 si 18:00. Organizatorii au pregatit numeroase premii surpriza pentru participanti.

Magazinul Decathlon din cadrul Shopping Center Botosani isi asteapta clientii incepand de vineri, 7 iulie, de la ora 9:00, cu produse la cele mai mici preturi si cu o garantie de minimum 2 ani.
  107 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by