newsletter rss
HotNews.ro

Avantajele unei trotinete electrice


PDF Print
A | a
E-mail
de blackfashionn | Marţi, 23 mai 2017, 11:15 webReleases | Sport

trotinete_copii_adulti | Foto: webPR.ro
Daca esti tentat sa iti achizitionezi o trotineta electrica, poti sa fii sigur ca este una dintre cele mai bune decizii pe care o poti lua. Vei constata singur beneficiile nenumarate pe care ti le ofera, insa iti enumeram si noi cateva:

1. Te ajuta sa economisesti timp
Trotinetele electrice te ajuta sa scurtezi timpul de parcurgere al drumurilor tale zilnice, mai ales daca ne referim la distantele scurte. Sunt o adevarata masinarie care salveaza timpul, afirmatie pentru care nu ar putea sa ne contrazica nimeni. Nu vei mai fi afectat de traficul infernal si nici nu va mai trebui sa te confrunti cu problema parcarii.

2. Vei economisi bani
Cercetatorii au demonstrat ca vei salva aproximativ 7000 de lei pe an folosind o trotineta electrica, pentru ca nu trebuie sa cumperi combustibil, sa platesti taxe de drum, de parcare, asigurari etc. 

3. Se reduce aglomeratia din trafic
Potrivit unor studii oficiale, daca un sofer din zece ar folosi o trotineta electrica, am putea reduce timpul petrecut in trafic cu pana la 63%. 

4. Se pot folosi oriunde
Acesta este, probabil, unul dintre cele mai importante avantaje ale trotinetelor electrice: le poti utiliza indiferent unde ai merge, atat in mediile urbane, cat si in cele rurale. In ambele cazuri, iti ofera mobilitate si viteza sporite.  

5. Au preturi accesibile
Desigur, nu sunt la fel de scumpe ca o masina. De aceea, majoritatea dintre noi ne putem permite sa ne cumparam o trotineta electrica. Probabil acesta este si motivul pentru care vanzarile cresc pe zi ce trece, acestea devenind un produs din ce in ce mai popular. In general, poti cumpara un model chiar si cu 700 lei, insa daca iti doresti ceva mai performant, poti investi chiar si 4000 lei.

6. Sunt foarte confortabile
In general, trotinetele electrice sunt foarte usoare; le poti transporta si depozita fara sa depui un efort prea mare, iar unele modele sunt prevazute si cu scaun pe care il poti ajusta in functie de preferintele tale.

O trotineta electrica este cea mai avantajoasa modalitate de transport in zilele noastre. Fii sigur ca vei face o investitie care sa merite toti banii!

  68 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by