newsletter rss
HotNews.ro

ENGIE sustine performanta la CSM Bucuresti si lanseaza prima campanie de comunicare care promoveaza jucaƒtoarele echipei


PDF Print
A | a
E-mail
de Sorina Iordan | Joi, 27 aprilie 2017, 11:14 webReleases | Sport

Energie Dedicata Performantei | Foto: webPR.ro
ENGIE Romania a identificat in CSM Bucuresti un club ale carui valori il apropie de crezul si valorile ENGIE - performanta, exigenta, angajamentul si coeziunea echipei. Astfel, la inceputului anului 2017, compania a incheiat un parteneriat cu renumitul Club Sportiv Municipal Bucuresti (CSM Bucuresti) pentru sustinerea echipei de handbal feminin senioare. Parteneriatul vizeaza sustinerea echipei de handbal feminin precum si a Centrului de Copii si Juniori al CSM Bucuresti.
 
ENGIE Romania si CSM Bucuresti lanseaza prima campanie de comunicare menita sa promoveze jucatoarele echipei de handbal feminin senioare si imaginea handbalului feminin.

Campania debuteaza, astazi, 27 aprilie, cu o sesiune extraordinara de autografe, oferite de jucatoarele Paula Ungureanu, Isabelle Gullden, Bianca Bazaliu si Oana Manea. Evenimentul va avea loc la Baneasa Shopping City, zona food court, parter, intre orele 18.00-20.00 si invitsm fanii si publicul larg ss sustina jucatoarele pe drumul catre o noua victorie inainte de marea confruntare din Final 4 de la Budapesta.

Campania de comunicare se va derula pe canalele online si outdoor in perioada 27 aprilie-27 mai si este menita sa aduca in atentia publicului larg acest sport care inregistreaza performante notabile.

Cu aceasta ocazie, Eric Stab, Presedinte & CEO ENGIE Romania a declarat: Un sustinator al performantei atat in domeniul energetic cat si al sportului, compania noastra a vazut in CSM Bucuresti un partener pe masura. Si pentru ca valorile sportului romanesc trebuie facute cunoscute publicului larg pentru a crea acel sentiment atat de pretuit de madrie nationala, in cadrul parteneriatul nostru dorim sa aducem in lumina reflectoarelor jucatoarele de handbal, cele care au reprezentat cu onoare nu numai clubul ci si tara noastra in Liga Campionilor. Asa s-a nascut ideea acestei campanii de popularizare a handbalului in randul publicului roman si de incurajare a tinerelor talente de a se indrepta catre acest sport.

Alin Petrache, Directorul General al CSM Bucuresti a declarat: Bucuria unei victorii este inzecita atunci cand o poti impartasi cu parteneri si suporteri. Ne bucura si ne onoreaza parteneriatul cu Engie Romania, este o recunoastere a performantelor prezentului si premisa continuarii lor in viitor. Impreuna intentionam sa ne bucuram de succesele echipei de handbal a CSM Bucuresti,povestind simbolic bucurestenilor in rutina lor zilnica despre pasiunea care face totul posibil.
  64 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by