newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Openul International de Darts al Romaniei 2011 - competitia sportiva a toamnei


PDF Print
A | a
E-mail
de Dialogica | Luni, 3 octombrie 2011, 13:45 webReleases | Sport

Logo Darts Open | Foto: webPR.ro
Peste 250 de jucatori profesionisti de darts din 14 tari vor concura la a doua editie a Openului International de Darts al Romaniei, competitie dotata cu premii in valoare de peste 7.000 de euro.

Evenimentul organizat de Federatia de Darts din Romania, sub egida Federatiei Mondiale de Darts (WDF) si Organizatiei Britanice de Darts (BDO), va avea loc in perioada 7-9 octombrie 2011, la Rin Grand Hotel Bucuresti. Competitia se anunta a fi una de anvergura, datorita punctelor WDF si BDO care se vor oferi celor mai bine clasati si care conteaza in stabilirea ierarhiilor europene si mondiale. Organizatorii se asteapta la o participare masiva a jucatorilor din top 100 mondial, printre care mentionam prezenta vice-campionului mondial din 2011, britanicul Dean Winstanley.

Reprezentantii presei sunt asteptati vineri, 07 octombrie 2011, la Rin Grand Hotel (Calea Vitan-Barzesti, nr. 7D), sala Bucuresti, incepand cu ora 13:00, la evenimentul de lansare al Openului International de Darts al Romaniei 2011.

Participantii vor afla toate detaliile referitoare la organizarea competitiei si vor asista la meciul inaugural al Openului, disputat intre vice-campionului mondial Dean Winstanley si campionul national al Romaniei, Daniel Racoveanu.

 Citeste mai multe despre     | 
  412 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by