newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sistem concerteaza pentru copiii afectati de seismul din Japonia


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Sâmbătă, 28 mai 2011, 15:18 webReleases | Showbiz

trupa Sistem | Foto: Star Management
Primul show fusion caritabil are loc pe 10 iunie in Fratelli Studios. Cei mai in voga artisti japonezi si trupa SISTEM fac show pentru copiii din Fukushima si Sendai.

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules si cinci dintre cei mai renumiti artisti japonezi vor sustine vineri, 10 iunie a.c., cu incepere de la ora 21:00, in Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat in Romania, intitulat Through Time: Japan Stories.

SISTEM va interpreta alaturi de un tanar percuţionist japonez si apoi va incheia seara cu un recital propriu.

Membrii trupei declara pe pagina lor de Facebook: „Va fi o seara incarcata de muzica, imagini si senzaţii speciale – toate acestea in scopul strangerii de fonduri pentru copiii din zonele afectate de seismul din Japonia. Va asteptam alaturi de noi.”

Un mix de muzică, lumini si caligrafie pe corpul uman

Through Time: Japan Stories va reuni percutie neconventionala, trance, electro si muzica traditionala japoneza, aducand pe scena, alaturi de SISTEM, pe cei mai in voga tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe traditionale japoneze) si Tokyo Ghetto Shamisen (Atsushi Sagata, interpret la shamisen electric, un instrument traditional japonez cu coarde).  

Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat in Romania pe 25 si pe 27 noiembrie 2010, sustinand la Bucuresti si Oradea spectacole in cadrul carora a cantat si la taiko si la oodaiko (cea mai mare toba taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Povestile de inspiratie japoneza aduse in Capitala in seara de 10 iunie vor fi continuate si de Keishun, o tanara artista de shodo, caligrafie traditională. Keishun este renumita pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele conventionalului. In show-ul de la Bucuresti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele romance.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi in intregime onorat si coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia si gazda a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce ruleaza in prime time la postul american ABC si care este difuzata in intreaga lume.

Evenimentul este organizat in scop caritabil de catre creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University (CLB), Centrul de Studii Romano-Japoneze (CSRJ) si J-Wind Creative Consultants.

Toate donatiile care vor fi facute in cadrul evenimentului prin actiuni ad-hoc de strangere de fonduri se vor indrepta catre societati caritabile implicate in ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Spectacolul Through Time:Japan Stories  se va desfasura in ziua celebrarii unui an de activitate a creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University, un spatiu creativ si educational a carei menire este sa promoveze concepte ale originalitatii si creativitatii japoneze la noi in tara si in restul Europei.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este libera, dar limitata de numarul de locuri. Rezervarile pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numarul de telefon: 0722.233.114 si in scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu  

Despre: creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University face parte din Toyota global creative network, o retea de spatii creative deschise în Chicago, Bangkok si Bilbao. Biblioteca isi propune sa creeze un spatiu de explorare a creativitatii si originalitatii japoneze. Printre evenimentele organizate in Romania de catre creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA and the Romanian-American University se numara workshop-uri de origami, kirigami, karaoke, cursuri de creativitate fotografica si concerte de muzica traditionala japoneza.

 Citeste mai multe despre   
  674 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by