newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 13 mai - concert Butterflies in My Stomach


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 4 mai 2011, 20:48 webReleases | Showbiz

afis BIMS | Foto: MHO
Ia-ti Tricoul... Ai incredere: lucrurile bune vin daca le astepti... Priveste cu atentie in jur... te afli in fata "Magic Store". Intra! Intra in atmosfera magica a muzicii Butterflies in My Stomach pe 13 mai, la Clubul Taranului din Bucuresti!

BiMS - Maca, Bujor, Laurentze, Meghi, Ieronim si John - va invita vineri, 13 mai, la Clubul Taranului din Bucuresti, la un concert special, in avanpremiera reprezentatiei pe scena de la Berlin, eveniment care va incheia pentru trupa luna mai a concertelor cu public.  

Pentru cei care sunt atenti la etichetarile de gen, stilul Butterflies in My Stomach inglobeaza inteligent, inspirat si elaborat acid-jazz, nu-jazz, funk.

Pentru cei care stiu sa viseze, muzica BiMS umple de fluturi sufletul celor care vor sa asculte, sa danseze, sa se bucure de o muzica speciala, magica.

Pe 28 mai, Butterflies in My Stomach vor fi prezenti in Germania, in calitate de invitati ai Institutului Cultural Roman, ca reprezentanti ai muzicii moderne din Romania, in cadrul seriei de concerte organizate de ICR in aceasta luna pentru scena muzicala de la Berlin.

Pana  la inaugurarea oficiala in Europa a "Magic Store", va asteptam la Clubul Taranului din Bucuresti: 13 mai, ora 21:00

Piesa BiMS - "Tricoul" - locul 1 la Radio Guerilla la 2 saptamani de la lansarea albumului "Magic Store".

http://youtu.be/1FUnPR0CMAs?hd=1

 Citeste mai multe despre     |   | 
  381 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by