newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Maxim Belciug si Vlaicu Golcea intr-un babel muzical la Teatrul Nottara


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 20 aprilie 2011, 12:56 webReleases | Showbiz

Afis concert | Foto: webPR.ro
Miercuri, 27 aprilie 2011, incepand cu orele 19.30, Maxim Belciug (chitara) si Vlaicu Golcea (instrumente electronice) sustin un concert extraordinar la Teatrul Nottara din Bucuresti. Intitulat "BABEL. Electro-barock pentru gusturi fine", concertul propune un spectacol-joc, in care muzica elaborata se intalneste cu improvizatia si sunetul electronic, traditia imbraca straie avangardiste, iar omul se confunda cu masina pentru a crea un colaj fericit intre stiluri aparent total scindate in timp. Muzica veche-noua. Electro-barock.

"Suna poate serios si grav cand incercam sa-l reprezentam in cuvinte, dar acest concert nu este deloc asa" - ne-au marturisit Maxim Belciug si Vlaicu Golcea, vorbind despre proiectul lor. "Desi am putea construi in jurul lui teorii adanci si fara numar, despre granite si libertati, despre creativitate si rigoare, despre concordie si dicordie, motivatia noastra e una mult mai simpla: am vrut pur si simplu sa facem muzica impreuna. Si sa ne bucuram de ea. Cantam muzica preclasica distilata, trecuta prin filtrul electronicii moderne, si ne place. Unii pot spune ca e bizar, ca nu se face. Dar de ce tinerii de azi nu ar dansa in discoteci pe muzica lui Domenico Scarlatti? De ce o petrecere de club featuring DJ Johann Sebastian Bach suna nefiresc? Muzica este un lucru minunat si noi credem ca prea adesea, din pacate, forma sa de prezentare o califica - sau nu - pentru anumite categorii de public. De fapt, ce facem noi este un exercitiu de deschidere spre bucuria muzicii. Ne exersam placerea de a canta si invitam si publicul sa guste din bucuria noastra."

Concertul are loc miercuri, 27 aprilie, incepand cu orele 19.30, la sala George Constantin a Teatrului Nottara. Biletele se gasesc la casa de Bilete a Teatrului Nottara, Bd. Magheru 20, tel. 021 317 41 01.

Parteneri de eveniment: Hotnews.ro, 24FUN si Academia Catavencu.
 Citeste mai multe despre     |   | 
  754 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by