newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Maria Lucia Hohan, primul brand romanesc inclus in portofoliul Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer mondial on line de luxury fashion


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 23 martie 2011, 14:34 webReleases | Distributie / Retail

rochie seara colectia primavara vara 2011 | Foto: Antonescu PR
Maria Lucia Hohan este primul designer roman prezent pe site-ul Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer on line de luxury fashion din lume. Site-ul genereaza vanzari de milioane de EUR pentru fiecare dintre marcile aflate in selectia lor. Din ianuarie 2011 brandul MLH (Maria Lucia Hohan) a intrat in portofoliul Luisa via Roma, fapt care a generat deja vanzarea a peste 110 rochii de seara pentru designer, din colectia primavara/vara. MLH Creation Factory are o cifra de afaceri de 500.000 EUR, cu o previziune de crestere de 30% pentru 2011.

Site-ul creatoarei are un trafic mediu de 30.000 de vizitatori lunar, in vreme ce magazinul on line propriu a reusit deja sa atraga atentia consumatorilor internationali prin intermediul blogurilor si site-urilor de fashion din Paris. In plus brandul are peste 15.000 de fani activi pe pagina de Facebook.

MLH Creation Factory a fost infiintata in urma cu 7 ani de designerul Maria Lucia Hohan, dupa finalizarea studiilor de design la Paris si stagii la case de moda precum Krizia. De 4 ani designerul a intrat pe piete internationale, vanzand in Italia, Grecia, Irlanda, Olanda, Danemarca, Spania, Hong Kong, Singapore si tarile din Orientul Mijlociu.

"Am inteles repede ca este nevoie si de o abordare pragmatica a afacerii si ca trebuie sa recurg la mecanisme de marketing, avand o strategie foarte clara in minte. Parte din aceasta strategie de dezvoltare a fost concentrarea pe pietele internationale, prin doua directii de acces: targurile internationale si dezvoltarea unui site de vanzare on line propriu, care sa imi permita sa livrez international si sa onorez comenzi din toata lumea.", a precizat designerul Maria Lucia Hohan.

Dupa ce a initiat si colaborarea cu o agentie de PR din Paris, specializata pe segmentul de fashion, creatoarea a avut ocazia de a fi inclusa in editoriale editiilor franceze ale publicatiilor Marie Claire, In Style sau Jalouse si in editia italiana a Vanity Fair.

"2010 a fost anul de debut al magazinului on line, drept pentru care nu ne-am asteptat la rezultate spectaculoase, avand in vedere conceptul in premiera al unui magazin online de designer roman, lansat in limba engleza si destinat unui public international. In consecinta prin acest canal s-au inregistrat vanzari de circa 40.000 EUR, o cifra mica comparativ cu obiectivele noastre, insa ritmul de crestere este extrem de alert, astfel ca ne asteptam ca in 2011 sa atingem vanzari de peste 100.000 EUR pe site-ul propriu. Ne bazam pe faptul ca media de vanzari de anul acesta a depasit 10.000 EUR pe luna pe mlh shop, stiut fiind faptul ca lunile Ianuarie si Februarie nu sunt cele mai dinamice luni din an" a mai adaugat ea. "Un astfel de magazin se maturizeaza in aproximativ 3 ani, timp in care se construieste reputatia, clientii incep sa aiba incredere in client service si in produsele tale si capata curaj sa cumpere". 

Una dintre rochiile de seara  semnate MLH a fost inclusa in promo-ul de pe home page-ul site-ului. Filmul promoveaza portofoliul de primavara/vara al Luisa via Roma si prezinta un cuplu dansand, doamna fiind imbracata intr-o rochie creata de Maria Lucia Hohan. Alegerea acestei rochii din sutele de rochii de seara semnate de mari designeri internationali reprezinta inca o confirmare a aprecierii de care se bucura aceasta marca. 

In prezent compania are 25 de angajati. Pentru 2011 Maria Lucia Hohan isi propune sa atinga o crestere de minim 30% a cifrei de afaceri. 

Pentru mai multe informati vizitati:                                        

www.luisaviaroma.com                                                                   

www.mlh.ro                                                                                          

www.mlh-shop.com                                                                            

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/maria-lucia-hohan/10603708831          

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la

Antonescu PR & Consulting

Raluca Antonescu

raluca.antonescu[at]antonescupr.com                                                                                       

0741 199 889

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  881 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings