newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dark Valentine's Party With Indica Powered By Carlsberg


PDF Print
A | a
E-mail
de ARTmania | Vineri, 11 februarie 2011, 17:20 webReleases | Showbiz

Spune altfel "Te iubesc!"  Carlsberg te invita la Dark Valentine's Party alaturi de cea mai de succes trupa de fete din Finlanda. Sambata, 26 februarie, de la ora 9, sarbatorim diferit ziua indragostitilor.

Dark Valentine's Party powered by Carlsberg te provoaca sa faci un pas in fata si sa recunosti ca stii sa iubesti chiar daca rozul nu ti se potriveste. Finlandezele de la Indica, trupa pop romantic care a cucerit lumea, vor da tonul petrecerii din Silver Church. Dress code: Dark Chick

Jonsu si Heini au format Indica in 2001. Formatia a fost completa cu Sirkku, Jenny si Laura, cinci bune prietene indragostite de muzica. Doua turnee cu Nightwish, un disc de platina si doua de aur in Finlanda, dar si numeroase single-uri in Top Ten au generat faima mondiala a trupei descoperita de liderul Nightwish, Tuomas Holopainen.

In 2003 trupa a semnat primul contract si a inceput sa lucreze la albumul de debut intitulat "Ikuinen Virta". Albumul a stat timp de 30 de saptamani in topurile din Finlanda si a obtinut discul de platina pentru cele mai bune vanzari.

Presa a inventat rapid o descriere a muzicii Indica: "pop romantic cu influente mistice". Indica a lansat trei albume in Finlanda, iar doua au fost premiate cu discuri de aur. Cel mai recent material al formatiei, "A way away", Nuclear Blast 2010, ingrijit personal de Tuomas Holopainen, se bucura de popularitate in Germania, Finlanda, Elvetia, Grecia si Austria.

In 26 februarie 2011, Indica este invitata la petrecerea Dark Valentine's powered by Carlsberg, berea care te provoaca sa fii diferit si sa iti alegi o alta atitudine in a-ti exprima sentimentele. Evenimentul incepe la ora 9, iar Indica va urca pe scena la 10. Petrecerea continua pana dimineata cu DJ, VJ, voie buna si Carlsberg, cea mai buna bere cu atitudine. 500 de bilete, in valoare de 30 de lei, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, a librariilor Carturesti si online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Parteneri Media: Romania Libera, Academia Catavencu, 24-FUN, Revista VIP, Chip, Neogen, Metalhead, iConcert, 9AM, Kudika, Yuppy, Muzica Buna, Port, Radio Lynx, Elevate.

Un eveniment ARTmania powered by Carlsberg.

 Citeste mai multe despre   
  397 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by