newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Teodora Enache invitata speciala la Valentine's Day Charity Ball


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 9 februarie 2011, 14:36 webReleases | Showbiz

Teodora Enache | Foto: Blue Heron Foundation
Binecunoscuta interpreta de jazz, Teodora Enache, s-a alaturat evenimentului de strangere de fonduri al Fundatiei Blue Heron, pentru a sustine Programul de Burse Universitare destinat tinerilor aflati in dificultate - tineri orfani sau abandonati, care urmeaza studii academice.

In data de 12 februarie, Palatul Ghika gazduieste a V-a editie a Valentine's Day Charity Ball unde peste 250 de invitati din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si presa se vor bucura de un moment artistic rafinat oferit de Teodora Enache si instrumentisti redutabili din Ungaria, Istvan Gyarfas la chitara si Balazs Berkes la contrabas.

"Sunt fericita sa particip din nou la un proiect umanitar minunat si faptul ca este organizat de echipa lui Mike Costache, pe care il apreciez foarte mult, imi sporeste convingerea ca vom reusi sa ajutam acesti copii. Iar muzica este un mijloc extraordinar de deschidere a inimilor catre puritate si compasiune", a declarat Teodora Enache.

La primul eveniment public de strangere de fonduri al Blue Heron, care a avut loc de Ziua Nationala a Romaniei in 2004, Teodora a fost invitata  speciala a Fundatiei si a Consulatului General al Romaniei la Los Angeles.

"Dupa sapte ani, Teodora este din nou alaturi de noi, oferind un cadou muzical oaspetilor nostri. Sunt mandru si onorat ca a acceptat sa faca o prelansare a noului ei album la balul nostru. Impreuna sper sa reusim sa castigam sustinerea invitatilor in cauza noastra", a declarat Mike Costache, director de strategie si fundraising al Fundatiei Blue Heron.

Anul acesta, cu ajutorul donatorilor din Romania si Statele Unite, Fundatia si-a propus sa ofere 50 de burse noi in valoare de o mie de euro anual pentru fiecare student.

Invitatii la eveniment vor putea asculta in premiera piese de pe noul album al Teodorei, care va fi lansat duminica, 13 februarie. "A child is born" este un album de jazz pur, un jazz cu totul dezbracat de inventiile contemporane, lipsit de atributele sunetelor moderniste.

Pentru mai multe informatii:
Roxana Avadanei
Consultant PR si comunicare
roxana.avadanei[at]ifmagic.ro

 
Despre Fundatia Blue Heron

http://www.blueheronfoundation.org/

Infiintata in anul 2002 la Los Angeles, Fundatia Blue Heron implineste opt ani de activitate in Romania.

Blue Heron ofera cel mai complex program de burse universitare tinerilor abandonati sau orfani din Romania, care include acoperirea taxelor de scolarizare, bani de buzunar, sustinerea participarii la cursuri de dezvoltare personala si profesionala, un program inovator de mentorat si voluntariat. Programul de Burse Universitare Blue Heron se deruleaza in colaborare cu 20 de parteneri, DGASPC-uri si ONG-uri din peste 11 judete.

Fundatia Blue Heron este una dintre putinele organizatii non-guvernamentale din Romania ai carei fondatori acopera toate costurile administrative. Astfel, donatiile si contributiile financiare ale sustinatorilor sunt folosite integral pentru burse. Dintre cei 115 studenti beneficiari, 44 au absolvit deja si se afla la inceputul unor cariere promitatoare.

Inainte de infiintarea Programului de Burse Universitare in anul 2005, intre 2002-2005, Fundatia Blue Heron, in colaborare cu DGASPC din diferite zone ale tarii, a investit in construirea unor locuri de joaca, precum si in programe pentru copii institutionalizati sau bolnavi in faza terminala.

Pana  in prezent, Fundatia a strans 760.000 de dolari de la peste 600 de donatori din Statele Unite si Romania. 


Despre Teodora Enache


http://www.teodoraenache.com/

In cei aproape 20 de ani de cariera muzicala, a construit un adevarat  pod cultural  intre  Romania - tara sa de bastina si America, tara jazzului. Primul proiect mare care a lansat-o, mai intai in Europa,  (in 2002), apoi in SUA (in 2003), s-a numit BACK TO THE ROOTS. In 2004, este trimisa de catre guvernul american in SUA, prin International Visitors Program, stabilind inca o punte intre muzica de jazz si Romania. In 2004, scoate in California primul DVD jazz cu muzicieni romani - ¬Teodora Enache and Johnny Raducanu - 2 Icons of Jazz¬, care primeste de doua ori premiul pentru cel mai bun muzical de pe Coasta de Vest, la Festivalul Poppy Jasper.

Incepand cu 2004, sustine concerte in locuri importante din SUA cum ar fi: Library of Congress, Corcoran Museum, Muzeul de Arta din San Francisco - Legiunea de Onoare, Columbia University, Cal Tech University, Kumbwa Jazz Center, alaturi de renumiti muzicieni de jazz americani - Curtis Fuller, Les Paul, Stanley Jordan, Ricardo Scale, Darius Brubeck, Burton Greene. Continua concertele de jazz in Europa si in toata lumea - Montreal, Montreux, Marciac,  Budapesta, Panama, Paris, Viena, Milano, Stochkolm, Strasbourg.

A primit Premiul de Excelenta pentru cea mai importanta contributie internationala  a unui muzician de jazz din Romania - dat de Radiodifuziunea Romana.

Valentine's Day Charity Ball 2011 este prezentat de Rafael & Son Diamonds.

Sponsori principali:
AutoKlass Group / Mercedes, Leo & Leo, Class Living, Coca Cola, Fundatia Dinu Patriciu, Romanian International Bank, Cris-Tim si Romanian American University
 
Sponsori:
Anastasia Beverly Hills, Carrefour, Cellini, CertInvest, Optim Consulting, Debenhams, Diverta, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, RTC Holding, SIM Plus, Sinclea, Seeds for success, Taverna Sarbului, TransAir, Unirea Medical Center, Pictet Banque, EuroJet, S.O.C.A.R., Asociatia pentru Protectia Cetateanului

Parteneri:
Palatul Ghika, Artmark, Residence Hotels, Clubul pentru Romania NOI, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), PointMax, Fundatia Radio Romania, Topline, Gett's, Miss Universe Romania, If Magic, Kryolan, Make up by Cristian Buca, Maximum Chic

Parteneri media:
Business Review, Business Woman, Cocor MediaChannel, Lume Buna, Luxury Magazine, 
PHOTO Magazine, Revista VIP, Romania Libera, Tabu, The Chronicle, The Diplomat, Romania Pozitiva, 121.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, Metropotam.ro, Cariereonline.ro¬

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  392 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by