newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mountain Dew aduce experienta Snowboard internationala in Romania prin Dew Tour 2011


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 4 februarie 2011, 20:57 webReleases | Showbiz

afis Dew Tour 2011 | Foto: Graffiti PR
Riderii sunt somati sa isi aduca placa la cele trei etape pentru a castiga premii in valoare de 7.500 de euro. Mountain Dew da startul Dew Tour, trecand astfel la un alt nivel in organizarea turneurilor de snowboarding - Dew Tour 2011 este recunoscut de Federatia Internationala de Snowboarding si inclus in circuitul international de competitii. Turneul va avea trei etape, dintre care una urbana (Bucuresti, sambata, 5 februarie) si doua in cele mai populare statiuni de schi ale momentului, Predeal si Sinaia. Riderii incepatori, dar si cei mai experimentati sunt chemati sa isi incerce skillurile in snowparkul construit special in Bucuresti si sa arate tot ce pot in Predeal si Sinaia. Trickurile lor le vor putea aduce premii in valoare de 7.500 de euro.  

Mountain Dew ii provoaca din nou pe pasionatii de sporturi extreme din Romania sa isi depaseasca limitele si le ofera o competitie de nivel international. Sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul, Dew Tour continua traditia Mountain Dew de a organiza turnee profesioniste de snowboarding, insa aduce probe noi fata de editiile anterioare. Cele trei etape ale turneului se vor defasura de aceasta data in snowparkuri, iar probele vor fi asezonate cu elemente unice de concurs nemaiintalnite pe partiile din Romania.

Turneul debuteaza cu mixul perfect intre urban si adrenalina, in Bucuresti, sambata, 5 februarie, ora 11. Mountain Dew va construi un snowpark chiar in Parcul Tineretului, scena binecunoscuta a practicantilor de sporturi extreme.  Noile elemente si probe le vor oferi riderilor sansa sa isi depaseasca barierele si sa se intreaca in trickuri spectaculoase. Publicul este invitat sa urmareasca spectacolul plin de adrenalina oferit de rideri si sa faca primii pasi pe placa cu ajutorul unui instrument de antrenament pentru rideri, indoboardul.
 
Pentru etapele urmatoare, Dew Tour se muta la Predeal, pe 19 februarie si la Sinaia, pe 5 martie. Cea de-a doua etapa este inscrisa in circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti. Acest statut al etapei garanteaza atat premii considerabile, cat si calificarea la o alta etapa superioara Ticket To Ride Tour, dedicata concurentilor profesionisti. Punctele adunate ii aduc pe participanti mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding. Ultima etapa, de la Sinaia are un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi impartiti in doua grupe, una de incepatori si una de profesionisti. Concursul se va desfasura astfel: participantii din fiecare grupa vor concura unul contra unu, fiecare proba este eliminatorie, stabilind cine ramane sau cine isi duce placa acasa.  

Premiile totale oferite in cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, conditii de participare si program puteti gasi pe www.mountain-dew.ro .
 

Despre Mountain Dew

MOUNTAIN DEW, marca  inregistrata a PepsiCo este asociata spiritului tanar, sporturilor extreme, muzicii alternative si nonconformismului culturii urbane in toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew sunt imbuteliate si distribuite de imbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  420 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by