newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Nouvelle Vague promite ritmuri pasionale si energie pura pe scena de la Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Duminică, 21 noiembrie 2010, 14:22 webReleases | Showbiz

Nadeah (Nouvelle Vague) | Foto: George Popescu
​Cu doar cateva zile inainte de concertul pe care il va sustine la Bucuresti, Nouvelle Vague promite publicului roman un spectacol exuberant de bossa-nova. Vor interpreta doua dintre cele mai senzuale voci ale trupei, Nadeah Miranda si Mareva Galanter, frumoasa frantuzoaica nascuta in Tahiti si cu origini... romanesti! Prezentat de Stella Artois, concertul va avea loc pe 22 noiembrie, fiind inclus in seria evenimentelor Fusion Nights organizate toamna aceasta la Sala Palatului.

Aflati in toiul pregatirilor pentru concertul de luni, membrii Nouvelle Vague marturisesc ca cea de-a treia vizita la Bucuresti va fi cu atat mai incitanta cu cat vor veni insotiti de o noua interpreta, cu origini romanesti! Mareva Galanter, cea mai noua solista a trupei, a declarat intr-un interviu acordat recent ziarului Romania Libera, ca nu este deloc straina de tara noastra, bunica ei din partea tatalui fiind romanca: “Am mai venit in Romania. Simt ca am o legatura cu originile mele, fie ca decid sa calatoresc la Paris, fie in Romania.[...] Odata am stat o saptamana in Bucuresti. Am fost plimbata peste tot. Mi-a placut atmosfera, oamenii sunt foarte amabili, ospitalieri.” Desi nici Mareva, nici Nouvelle Vague nu vor fi la prima lor vizita in Romania, concertul de luni va fi o premiera pentru fiecare dintre ei, fiind primul spectacol pe care il vor sustine in fata publicului roman in aceasta formula. “Pe albume, bossa-nova se aude altfel, pe scena insa este mult mai puternica! Show-ul de la Bucuresti va fi un cocktail cu ritmuri pasionale si energie pura!” declara in continuara Mareva.

Prezentat de Stella Artois, show-ul Nouvelle Vague va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului, accesul in sala de spectacol fiind permis spectatorilor incepand cu ora 19:00. Trupa Cuantune va deschide seara in jurul orei 20:00, urmand ca dupa o scurta pauza sa inceapa concertul Nouvelle Vague.

Bilete pentru acest spectacol mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, sau de la Sala Palatului, la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 65, 90, 125, 150, 185 lei.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  422 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by