newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: The Mono Jacks lanseaza albumul de debut "Now In Stereo" alaturi de prietenii de la The Amsterdams si The Pixels


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 10 noiembrie 2010, 17:50 webReleases | Showbiz

afis The Mono Jacks - "Now In Stereo" | Foto: event.mu
Debutul discografic pentru o trupa este la fel de important ca majoratul, de aceea The Mono Jacks au dorit sa faca acest lucru alaturi de unii dintre prietenii lor. Invitatii speciali ai evenimentului de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ sunt trupele The Amsterdams si The Pixels, alaturi de Catalin Cristutiu aka Rock DJ.
 
The Pixels (Catalin Rulea - voce/chitara, Alexandru Buzea - tobe/backing vocals si Dan Serbanescu - sintetizator/sampler/voce) au debutat acum doi ani cu albumul ‘Fire Exit’, iar pana in prezent au sustinut numeroase show-uri live, notabile fiind cele din deschiderea concertelor unor artisti internationali precum Sophie-Ellis Bextor si Sofa Surfers, dar si participarea la Delta Music Fest si CokeLive. Albumul ‘Fire Exit’ cristalizeaza intreaga activitate de pana acum a trupei in 11 piese alternative-electro impregnate de feeling personal si constructivism sonor eclectic.

Reprezentatia The Pixels din cadrul evenimentului de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ reprezinta o adevarata “evadare din studio”, trupa aflandu-se in acest moment in procesul de creatie si inregistrare a viitorului lor album programat pentru 2011, noul single The Pixels ‘One Part’ fiind deja in rotatie la Radio Guerrilla.
 
In anul 2006, cand The Amsterdams a luat nastere, putem spune ca Romania s-a alaturat cu brio curentului indie ce facea deja furori in Europa. Cei cinci Amsterdams-i si-au lansat albumul de debut in vara lui 2009 si de la infiintare pana in prezent au reusit performanta de a deveni trupa autohtona din noul val cu cele mai multe concerte peste hotare, in orase precum Londra, Milano, Budapesta, Zagreb si Chisinau.
Si-au produs cu fortele proprii trei video-clipuri pentru single-urile de pe albumul de debut, iar acum lucreaza impreuna cu producatorul Electric Brother la cel de-al doilea, ‘Island Of Love’ primul single de pe acest viitor album find deja in Top 10-ul radio Guerrilla.
 
The Pixels si The Amsterdams, invitatii speciali ai celor de la The MONO JACKS, vor incalzi atmosfera la evenimentul de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ programat pentru Sambata, 13 Noiembrie, ora 21:00 la The ARK (Calea Rahovei 196A/Uranus 150) in Bucuresti. Dupa prestatiile celor trei trupe evenimentul va continua cu un AltAfterParty marca Rock DJ; sonoritatile de rock alternative, disco-punk, indie, electro sau chiar nu-disco vor prelungi distractia pana-n zori.
 
Discul ‘Now In Stereo’ este un produs 100% independent, creat si finantat de catre membrii trupei. Albumul va contine noua compozitii originale inregistrate in studioul The Great Below si co-produse de catre Andrei “Robin” Proca, Alessandro Marton si The MONO JACKS.
 
O simpla descriere a soundu-lui ‘Now In Stereo’ este facuta chiar de catre Doru Trascau, cel care a pus bazele The MONO JACKS in 2008:
“Acum 10 ani, muzica pe care o faceam se numea alternative rock, pentru ca se nascuse ca o alternativa la toate porcariile care invadasera MTV-ul. Acum se numeste indie rock, chiar daca acceptiunea termenului ‘independent’ s-a denaturat intre timp. Nu ne plac etichetele, insa ne place muzica pe care o facem.”

The MONO JACKS s-au format acum doi ani, cand initiativa lui Doru Trascau (AB4) de a crea un band rock cu un suflu nou i-a adus alaturi pe Florin Vasile (Robin & The Backstabbers), Alex Voicu (Blister Blue) si Dorian Cazacu (Blister Blue, AB4).
 
Conceptul si design-ul copertei discului, semnate de catre Catalin Precup, au fost decise in urma concursului Cover Design Challenge desfasurat in colaborare cu publicatia Decat o Revista (www.decatorevista.ro).
 
Albumul ‘Now In Stereo’ include piesele:

    1.  When I Was Gone
    2.  Come Back Girl
    3.  Superstitions
    4.  Untitled
    5.  What Do You Know
    6.  Let It Burn
    7.  We’re All Getting Older
    8.  Maria
    9.  Push The Pedal

Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ semnat The MONO JACKS vor fi disponibile la urmatoarele categorii de pret: 15 Lei si 30 Lei (cu albumul inclus); si se vor putea achizitiona incepand cu 3 noiembrie online la Eventim.ro, MyTicket.ro si BLT.ro sau din retelele Diverta, Germanos, Humanitas, Vodafone si Orange shops, precum si din locatie – The ARK.
 
Albumul va fi de asemenea disponibil in ziua evenimentului, la intrarea din clubul The ARK, la pretul de 25 Lei.

www.myspace.com/TheMonoJacks
www.facebook.com/TheMonoJacks
www.youtube.com/TheMonoJacks
www.vimeo.com/TheMonoJacks
www.soundcloud.com/The-Mono-Jacks
www.twitter.com/MonoJacks

www.themonojacks.com (in curand)


THE MONO JACKS - 'Now in Stereo' out on November 13, 2010 from The Mono Jacks on Vimeo.


 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  566 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings