newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Iron Maiden - "The Final Frontier", disponibil acum in magazine


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 3 septembrie 2010, 16:50 webReleases | Showbiz

Iron Maiden | Foto: Cat Music/Media Services
"The Final Frontier", cel mai recent album al legendarei trupe Iron Maiden, lansat pe 16 august 2010, este acum disponibil in magazinele de specialitate din Romania, dar si online, via shop-ul bestmusic.ro.

La 30 de ani dupa lansarea albumului omonim din aprilie 1980, The Final Frontier este cel de-al 15-lea album de studio Iron Maiden, implinind astfel o remarcabila medie de un album o data la doi ani, timp de 30 de ani in care peste 80 de milioane de copii au fost vandute.

Trupa s-a reunit cu vechiul producator Maiden - Kevin “Caveman” Shirley in prima parte a lui 2010 la Compass Point Studios, Nassau pentru a inregistra albumul, iar apoi s-au mutat la Los Angeles pentru a finaliza inregistrarea si pentru mixare. Compass Point Studio este un loc foarte familiar trupei, acolo fiind inregistrate albumele Piece Of Mind (’83), Powerslave (’84) si Somewhere In Time (’86).

Trupa Iron Maiden a dovedit, din nou, ca este cea mai influenta prezenta rock din lume prin debutul pe primul loc in topul UK si in alte 20 de tari cu noul disc lansat.

Astfel, Iron Maiden se bucura de locul 1 in tarile Arabia, Austria, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, Croatia, Cehia, Danemarka, Franta,Germania, Franta, Japonia, Mexic, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia si UK.

La toate aceste se adauga un onorabil loc 2 in Australia, Belgia si Olanda, dar si locul 3 in Irlanda, polonia si Turcia. In USA se afla, in prezent, pe locul 5, iar in Singapore au urcat pana pe locul 5 in topurile de specialitate cu acest nou material.

Locul 4 in clasamentul Billboard din USA este cea inalta pozitie obtinuta de acestia in acest top.


Tracklisting-ul complet al albumului (cu durata totala de 76:35) este:

 
THE FINAL FRONTIER

 1. Satellite 15.....The Final Frontier   8:40

  2. El Dorado   6:49

  3. Mother Of Mercy   5:20

  4. Coming Home   5:52

  5. The Alchemist   4:29

  6. Isle Of Avalon   9:06

  7. Starblind   7:48

  8. The Talisman    9:03

  9. The Man Who Would Be King  8:28

10. When The Wild Wind Blows    10:59


The Final Frontier World Tour debuteaza in Dallas in 9 iunie cu 25 de show-uri in orase majore din Statele Unite si Canada, avand un public estimat la 350,000 de fani sau chiar mai multi. Dupa aceasta, turneul se va muta in Europa, incepand cu Dublin, pe 30 iulie si avand aparitii la cateva din cele mai importante festivaluri si pe cele mai mari stadioane – terminand in Valencia, Spania, pe 21 August si incluzand un concert in Romania.

Basistul si membrul fondator Steve Harris declara: “Suntem extrem de entuziasmati cu privire la acest turneu. Cred ca fanilor le va placea mult noua productie scenic, luminile. Acolo vom si canta in premiera piese de pe albumul nou, printer care ‘El Dorado’. Fanii nostril texani vor fi primii care o vor auzi live, deci va fi interesant sa le urmarim reactia si sa vedem cum primeste publicul piesa.Eddie s-a schimbat putin pentru acest turneu, dar poate in cel mai spectaculos mod de pana acum... Nu pot sa spun prea multe despre el pentru ca nu vreau sa stric surpriza, dar va garantez ca va va speria foarte tare!”​

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  354 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings