newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Turneul european Paula Seling & Ovi continua


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 30 aprilie 2010, 13:22 webReleases | Showbiz

Paula Seling & Ovi | Foto: Fundatia Culturala Phoenix
Turneul european sustinut de Paula Seling & Ovi pentru promovarea piesei Playing With Fire, care va reprezenta Romania la finala Eurovision de la Oslo, la sfarsitul lunii mai, continua.  
 
BULGARIA
 
- aparitii live in mai multe emisiuni ale televiziunii nationale, intre care "Sunday with..." - Paula a cantat solo - voce + pian - "Noapte calda" - alte interviuri penru radio si presa scrisa - efectul: video-clipul a intrat in difuzare pe 3 canale muzicale din Bulgaria, inclusiv pe "Balkanika", cu raspandire in toata Europa de sud-est.
 
MACEDONIA
 
- din nou Paula singura in cateva emisiuni importante (Ovi a avut de onorat niste obligatii contractuale asumate in prealabil in Norvegia)  entuziasm total la Radio 2 (canalul muzical de tineret al radio-ului national), unde s-a hotarat pe loc ca piesa ramane in heavy-rotation - o intalnire speciala a fost cea cu redactia TV  a aromanilor din Macedonia, o comunitate foarte importanta in paradigma voturilor pentru Eurovision
 
TURCIA
 
- Paula si Ovi au fost gazduiti in emsiunile cu cel mai mare rating de pe TRT si Kanal D, intre care locul 1 il ocupa, fara niciun dubiu, Beyaz Show (cu peste 30 de milioane de telespectatori/editie) - Ovi a interpretat si un fragment dintr-un cantec in limba turca, declansand valuri de simpatie spontana. Popularitatea uriasa a emisiunii a facut ca a doua zi pe strada Paula si Ovi sa fie opriti de nenumarate persoane care isi exprimau admiratia sau le solicitau autografe sau poze - alte interviuri radio-tvr si apoi "Playing with fire" live pe TRT Muzik. Luni, 26 aprilie, Paula si Ovi au fost pe prima pagina a unuia dintre cele mai importante ziare din Turcia - "Aksam", iar in cursul saptamanii un consistent interviu va aparea in saptamanalul "Alep".
 
URMEAZA
 
- MAREA BRITANIE (2 mai - UK Eurovision Preview Party), si...NORVEGIA (pe 24 mai, chiar  cu cateva zile inainte de semifinale, Paula si Ovi vor avea o importanta aparitie live la "God morgen, Norge!"), cea mai populara emisiune matinala din tara gazda a actualei editii a Eurovision. Apropo de Norvegia, recent, cotidianul national a publicat o analiza a lui Jostein Pedersen (un adevarat guru printre criticii muzicali), care plaseaza Romania intre primii 10 favoriti, cu urmatorul comentariu: "Ovi din Bryne a castigat finala in tara lui de origine si e usor de inteles de ce. Aceasta piesa e "addictive" si sexy, un "poptango" cu o "cearta" intre o fata si un baiat care se joaca cu focul. Ambii, si Paula si Ovi, stralucesc si fac ca piesa sa devina mai buna si senzuala decit s-ar fi zis initial. In plus, Paula e asa de frumoasa incit aproape "te doare"- "it hurts" :-) sa te uiti la ea, e cumva o varianta fina/draguta a lui Fergie de la Black Eye Peas...MMMmmmm!"
 
MESAJE DE SUSTINERE
 
In preambulul spectacolului de sustinere pe care reprezentantii TVR, impreuna cu Fundatia Phoenix, cu Radio Romania si cu Adevarul Holding, il pregatesc pentru 15 mai la Sala Radio (spectacol la care vor participa, intre altii: Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Directia 5, Nicola, Mircea Rusu Band, K1 si Felicia Filip), internetul este invadat de mesaje de sustinere pentru Paula si Ovi. Intre acestea, se detaseaza cel trimis de Al Bano - http://www.youtube.com/watch?v=YYVkKlx2y7g - cu care Paula a cantat in duet in 5 concerte, pana acum.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1015 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by