newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ultimele detalii despre turneul national "Spirit Of The Land"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 19 aprilie 2010, 15:18 webReleases | Showbiz

afis Negura Bunget | Foto: One Event
Turneul "Spirit Of The Land Romania 2010" prin care trupa Negura Bunget promoveaza noile sale materiale discografice, "Virstele Pamintului" si "Maiastru Sfetnic/Maiestrit", se apropie de final. In aceasta seara trupa va sustine ultimul concert din acest turneu national, la clubul The Silver Church din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. 

Alaturi de timisoreni pe scena vor urca trupele Sincarnate, The Way Of Purity si Kathaarsys.
 
Accesul in locatie se va face incepand cu ora 19:30. In incinta clubului va fi organizata o zona de merchandising unde fanii vor putea achizitiona produse promotionale originale: cd-uri, tricouri, haorace, sepci etc. Este strict interzis accesul in locatie cu aparate foto/video profesionale, aparate de inregistrare audio, sticle, recipiente din plastic, pahare, bautura, droguri, arme sau orice alte obiecte ornamentale. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist etc.)
 
Biletele pot fi achizitionate inclusiv astazi la pretul de 20 lei din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti si Humanitas si din magazinele Vodafone. La intrare costul biletelor va fi de 25 lei.
 
NEGURA BUNGET, una din cele mai titrate trupe metal romanesti, a sustinut in ultimele zile concerte de lansare a noilor materiale discografice, ‘Virstele Pamintului’ si ‘Maiastru Sfetnic/Maiestrit’, in orasele Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu si Iasi.
 
Datorita unor circumstante neprevazute, concertele NEGURA BUNGET din Timisoara si Cluj-Napoca au fost intarziate sau scurtate. Membrii trupei si organizatorii turneului regreta cele intamplate si fac tot posibilul pentru a reprograma aceste concerte. Informatiile vor fi facute publice in cel mai scurt timp, spectatorii fiind rugati sa pastreze biletele si/sau bratarile cu care au intrat la concertele din 15 si 16 aprilie.

 
NEGURA BUNGET

In decursul celor 15 ani de existenta trupa a lansat sase albume, doua EP-uri si un demo si se pregatesc sa scoata pe piata DVD-ul ‘Focul Viu’. Acesta este primul material video al trupei ce contine un concert intreg, filmat cu camere profesionale. In afara celor 90 minute ale concertului inregistrat in Bucuresti in luna ianuarie 2008, DVD-ul va include un slideshow cu poze live inedite, precum si versiunile re-aranjate ale tuturor videoclipurilor NEGURA BUNGET aparute pana acum.

‘Virstele Pamintului’ este primul album inregistrat in noua formula alcatuita din Corb – chitara/voce, Spin – chitara, Gadinet – bass, Ageru Pamintului – voce/percutie/xilofon/tulnice, Inia Dinia – clape si Negru – tobe. Este un album despre locuri ale pamantului si locuri ale spiritului, despre legaturi ce transced lumi, legaturi mijlocite prin elementele pamant, roua, jar, munte, piatra, vant, arbore sau prin spatiile fizice incarcate de semnificatii de mult uitate, Dacia, Ceahlau, Om, Caliman.
Albumul lansat la inceputul acestei luni a fost foarte bine primit de critica de specialitate: 10/10 - Rock Hard Germany (?perhaps the best folk/black metal album of all time!”); 96/100 – Rock Tribune Belgium; 9,5/10 – Heavy-metal.de; 9/10 – Metal Hammer Italy; 9/10 – Metal.de; 15/15 - Legacy Magazine; 5/5 - Progarchives.com; 5/5 - Metalfrance.net; 10/10 - Metal Gods Magazine; 10/10 - Bloodchamber.de; 10/10 - Metalmessage.de.

‘Maiestrit’ este ultimul material NEGURA BUNGET inregistrat in componenta initiala si contine varianta re-inregistrata intr-o maniera pasionala a clasicului ‘Maiastru Sfetnic’, lansat in anul 2000 de Bestial Records. Albumul are ca bonusuri doua piese acustice.
 
Turneul NEGURA BUNGET este produs de One Event si Negura Music.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu si la contact (at) negurabunget.com.

www.negurabunget.com | www.myspace.com/negurabunget
www.event.mu

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  361 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings