newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Travka va sustine joi primul concert dupa o pauza de doi ani


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 14 aprilie 2010, 14:40 webReleases | Showbiz

Travka | Foto: Bogdan Dinca
Doar o singura zi ne mai desparte de cel mai asteptat concert al unei formatii romanesti de rock alternativ. Travka vor sustine primul lor concert, dupa 2 ani de absenta, joi, 15 aprilie 2010, incepand cu ora 21.00, in Clubul The Silver Church din Capitala.

Anuntandu-si retragerea din piesajul muzical autohton intr-un moment cheie al evolutiei lor - cu numai cateva luni inainte isi lansasera cel de-al doilea album, iar succesul de care se bucurase demersul lor surprinsese pe toata lumea  - Travka nu a incetat sa cucereasca, chiar si dupa destramare, sufletele fanilor, din ce in ce mai multi.

Cu piese noi, cu piese deja consacrate, cu "Corabia nebunilor" si cu "Nimic pe frontul de Est", TRAVKA EXISTA! SI PREGATESTE MUZICA!

Bio

Travka s-a infiintat in 2002 la Focsani si a lansat doua albume - "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau sa simt Praga" (2007). Cel de-al doilea album a fost lansat, in premiera pentru Romania, in mod gratuit, pe internet, sub licenta Creative Commons. Zecile de mii de descarcari ale albumului au determinat revistele de specialitate sa declare "Vreau sa simt Praga" cel mai bun album de alternativ al anului. TRAVKA inseamna George Gadei - voce, Alexei Turcan - chitara, Misha Galca - chitara, Mizdan - bass si Cristian Chirodea - tobe.


Titlu modificat de redactia webPR.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  804 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by