newsletter rss
HotNews.ro

'Operatiunea ham-ham', acum in cinematografe


PDF Print
A | a
E-mail
de SwissPlan.Biz | Marţi, 12 iunie 2018, 13:12 webReleases | Showbiz

afis Show Dogs | Foto: webPR.ro
Cine a zis ca viata de caine nu e palpitanta? O demonstreaza din plin Rottweiler-ul Max, 'angajat' la Politia din New York, care, impreuna cu agentul FBI Frank (interpretat de Will Arnett), trebuie sa rezolve un caz important: un pui de Panda a fost rapit de niste traficanti de animale si urmeaza sa fie vandut in Las Vegas, sub paravanul unui celebru concurs pentru caini, 'Canini Invitational Dog Show'. 

Pentru a se infiltra in banda de traficanti si a le dejuca planul, Max indura transformari senzationale, demne de un adevarat macho: bai de namol, lectii de balet, tratamente braziliene cu parafina - deh, super-agentul sufera la frumusete! il ajuta antrenoarea Mattie (Natasha Lyonne) si partenerul Frank. 

Initial, cei doi agenti nu prea se inteleg: fiecare considera ca nu are nevoie de celalalt, se tin de sotii si isi fac reciproc viata grea. Dar infractorii nu asteapta, iar misiunea le rezerva o multime de peripetii. Vor reusi oare sa faca echipa si sa-si duca sarcina la bun sfarsit? Aflam din filmul 'Show Dogs' / 'Operatiunea ham-ham' - o delectare pentru intreaga familie si mai ales pentru iubitorii de animale. Actiune, rasturnari surprinzatoare de situatie si umor savuros - toate ne asteapta din 19 mai 2018, la cinema.

Cunoscut pentru productiile de succes Scooby Doo, Strumpfii, Beverly Hills Chihuahua si Big Momma's House, regizorul Raja Gosnell a ecranizat scenariul semnat de Max Botkin si Mark Hyman, acceptand provocarea de a crea o comedie live action in contextul in care majoritatea filmelor actuale de familie sunt animate. Pentru a transmite publicului interactiunea dintre caini si dintre caini si oameni, regizorul a colaborat, din nou, cu antrenorul sŸef Michael Alexander, care a inceput dresajul cu cinci luni inaintea filmarilor, antrenand fiecare caine pentru rolul sau. si, desi erau debutanti in lumea cinematografica, patrupezii s-au descurcat de minune atat in scenele de actiune intensa, cat si in cele amuzante. Provocarile realizatorilor nu s-au oprit insa aici: neavand un urs Panda, scenele cu puiul de urs au fost realizate fie digital, fie cu ajutorul unui catel Chow, machiat astfel incat sa semene cu un Panda.

Distributia originala de voci ii include pe rapperul si actorul american Ludacris (in rolul lui Max), Stanley Tucci (alias Philippe), Alan Cumming (Dante), Gabriel Iglesias (Sprinkles) sŸi Shaquille O'Neal (Karma). In versiunea dublata in limba romana, personajele sunt interpretate de: Catalin Babliuc (Max), Ion Grosu (Frank), Claudiu Bleont (Philippe), Delia Nartea (Mattie), Nicolae Cojenel (Sprinkles / Stropici), Vlad Radescu (seful NYPD), Andreea Gaica (Daisy), Damian Victor Oancea (prezentator), Cristian Simion (Gabriel), Viorel Paunescu (Berne), Alexandru Gheorghiu (Chauncey), Ioan Ionescu-Andrei (Dante), Gabriel Costin (Karma), alaturi de Adina Lucaciu, Viorel Ionescu, Gabriela Valentir, Razvan Hincu, Gabriel Velicu.

Filmul dureaza 92 de minute si este recomandat pentru audienta generala. Productia realizata de Riverstone Pictures si Global Road Entertainment, in cooperare cu Kintop Pictures si Alive Entertainment, este distribuita in Romania de InterComFilm Distribution. Trailerul, aici.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filiala a Sony Entertainment Inc., la randul ei o sucursala a Corporatiei Sony din Tokio. Operatiunile internationale ale SPE cuprind: productia, achizitia si distributia de filme; retele de televiziune; crearea sŸi distributia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii si tehnologii. Pentru mai multe informatii, accesati www.sonypictures.com

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. in 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. in prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
  467 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by