newsletter rss
HotNews.ro

The Underground Youth, din nou la Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Front | Luni, 12 martie 2018, 16:55 webReleases | Showbiz

poster TUY 16 | Foto: webPR.ro
Formatia post-punk britanica The Underground Youth revine in concert la Bucuresti, vineri 16 martie, dupa ora 21, la Control Club. Biletele s-au pus in vanzare online, prin Eventbook.ro.

Cu ocazia evenimentului, britanicii vor lansa si un live album, inregistrat chiar la Control, anul trecut, in timpul turneului What Kind Of Dystopian Hellhole Is This?. Fanii trupei pot contribui activ la aparitia noului material audio-video, aflat in faza de post-productie, prin intermediul platformei PledgeMusic: https://www.pledgemusic.com/projects/the-underground-youth-live. Contributiile incep de la 7 euro, iar sustinatorii beneficiaza de oferte exclusive: inregistrarea video si albumul live in format digital, mentiune in genericul filmului, precum si acces la concertul din 16 martie.

Ofertele ce contin intrarea la concert sunt valabile pana in 16 martie, iar celelalte inca 30 zile, pana la incheierea campaniei de crowdfunding.

„Pornind de la baza unor acorduri simple si a unei ritmicitati tribale intre bas si tobe, The Underground Youth au facut, pe langa un concert absolut memorabil, un fel de lectie deschisa despre post-punk. Live, in Control.” – Art7, despre concertul The Underground Youth inregistrat anul trecut.

Inceput in 2008, la Manchester, de Craig Dyer, in cel mai autentic stil DIY, proiectul The Underground Youth este un melanj unic de dark psychedelic si post-punk, ce si-a castigat o comunitate de fani la nivel international.

Formata, in prezent, din Craig Dyer (voce, chitara), Olya Dyer (tobe), Max James (chitara bas) si Mark Vernon (chitara), trupa combina energie pura, noise si ritmuri antrenante, intr-o experienta live ce nu trebuie ratata.

The Underground Youth au la activ sase albume si trei EP-uri, lansate de casa de discuri independenta Fuzz Club Records, cel mai recent fiind What Kind Of Dystopian Hellhole Is This? (2017). Din 2012, trupa a concertat in numeroase turnee europene, castigand aprecierile criticilor si publicului deopotriva, pentru show-urile live.

Concertul The Underground Youth este organizat de Control Club si Liveland.
Facebook event: http://www.facebook.com/events/218328338714356

Biletele se pot achizitiona in avans, la pretul de 30 de lei, online, prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-underground-youth-live-special-releases) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si librariile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Urmatorul eveniment Liveland la Control Club: Dictaphone live (Avant Sessions at Control) – mai multe detalii in curand.
  62 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by