newsletter rss
HotNews.ro

Ce vedem la TV de Sarbatori Documentare despre locuri exotice, animatii emotionante, concerte si cabaret, la TV5MONDE


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu | Marţi, 19 decembrie 2017, 20:13 webReleases | Showbiz

Grand-Cabaret-Sur-son31-5 | Foto: webPR.ro

In decembrie, calatoriti alaturi de eroii neobisnuiti ai celor doua emotionante filme de animatie programate de TV5MONDE pentru final de an, L`ᅡᅡIllusionniste si Tout en haut du monde, premiate in festivaluri de cinema, cu povesti ce se intampla de la Sankt Petersburg, la Paris. Bucurati-va, de asemenea, de concertul special Mika Love Paris si de spectacolul exceptional de cabaret Le plus grand cabaret sur son 31, pregatit pentru fiecare Revelion de echipa lui Patrick Sebastian.


Urmariti temele inedite abordate de noul magazin cultural si de divertisment Stupefiant !, evadati in locuri exotice si aflati secrete ale istoriei prin intermediul clasicelor documentare TV5MONDE: Des Racines & Des Ailes, Echappees belles, Faut pas rever, Secrets d`histoire, sau al celor special programate pentru Sarbatori, precum Le Dernier gaulois.


L`ILLUSIONNISTE

 

Joi, 21 decembrie, de la 22:00

Luni, 25 decembrie, de la 00:25

Vineri, 29 decembrie, de la 19:40

 

Paris, anii '50. Succesul muzicii rock bulverseaza universul music-hall-ului si trimite muzica pariziana in plan secund. Un iluzionist pleaca in Scotia pentru a-si incerca sansa, unde isi cucereste publicul si o intalneste pe Alice, o tanara entuziasta care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Regizor: Sylvain Chomet (Marea Britanie/Franta, 2007)

Premii: Premiul Cesar pentru Cel mai bun film de animatie (2011); Premiul pentru cel mai bun film de animatie la European Film Awards (2010); nominalizat la Premiile Oscar si la Globurile de Aur.


TOUT EN HAUT DU MONDE


Joi, 28 decembrie, de la 22:00

Marti, 2 ianuarie 2018, 02:20

Vineri, 5 ianuarie 2018, 19:30

1882, Sankt-Petersburg. Sacha, o tanara aristocrata rusa, a fost fascinata dintotdeauna de viata aventuroasa a bunicului sau, Oloukine. Explorator renumit, el nu s-a intors din ultima sa expeditie, din urma cu doi ani. Tanara hotaraste sa plece catre Marele Nord, pe traseul bunicului saua

 

Regia: Remi Chaye (Franta/Danemarca, 2014)

Festivaluri: Premiul publicului, Annecy, 2015, nominalizat la FIFF Angouleme, 2015, Premiile LumiAᅡres, 2017, Annie Awards, Los Angeles, 2017

Tout en haut du monde este un film inspirat de jurnalul de calatorie al lui Ernest Shackleton, un celebru explorator polar, care a supravietuit 22 de luni prins in gheata, in mijlocul Oceanului Antarctic, in conditii extreme.

 

STUPEFIANT !


Noul magazin cultural.

O privire proaspata si originala asupra artei, gastronomiei, modei, istoriei si traditiei.

 

ART & GASTRONOMIE


Sambata, 23 decembrie, de la 22:00

Apropiati-va de maestri bucatari cu stele Michelin si descoperiti cele mai minunate momente ale artei si gastronomiei.

 

LE LOUVRE INEDIT


Marti, 26 decembrie, de la 22:00

O privire asupra simbolului absolut al culturii franceze, dar si cel mai mare muzeu de arta al lumii: Luvrul.

 

SAINT LAURENT CONFIDENTIEL


Simbata, 6 ianuarie 2018, de la 00:00 (noaptea de 5 spre 6 ianuarie)

Intrati in universul unuia dintre cei mai mari designeri ai tuturor timpurilor.

 

LA FOLIE GAUGUIN


Marti, 2 ianuarie, de la 22:00

Descoperiti arta lui Paul Gauguin si exceptionala expozitie de la Grand Palais din Paris, alaturi de un interviu exclusiv cu Vincent Cassel, care joaca rolul lui Gaugin in biopicul lansat anul acesta.

 

LE DERNIER GAULOIS


Joi, 21 decembrie, 19:40

 

Uitata, mistificata, Galia nu este cea pe care ne-o imaginam. Considerata o societate salbatica, ea a nascut multe legende, precum cea a originilor Frantei. Datorita descoperirilor arheologice, acest documentar-fictiune care asociaza animatia cu secvente documentare ne propune sa descoperim adevarata fata a acestei civilizatii putin cunoscute.

 

Regia: Samuel Tilman (Franta/Belgia, 2015)
Naratiunea: Clovis Cornillac

 

CONCERT MIKA LOVE PARIS


Sambata, 31 decembrie, de la 00:15 (noaptea de 30 spre 31 decembrie)

Artistul anglo-libanez Mika iubeste Parisul, iar Franta il iubeste, la randul sau. Prin urmare, Mika va sustine un concert extraordinar in cinstea celui mai romantic oras, scena spectacolului fiind special pregatita pentru aceasta ocazie.  

Distins prin stilul sau unic de a se imbraca, Mika l-a inspirat pe designerul Christian Louboutin in crearea pantofilor sai pentru barbati.

 

LE PLUS GRAND CABARET SUR SON 31


Duminica, 31 decembrie, de la 22:00     

Patrick Sebastian ne pregateste un spectacol de varietati de mare amploare, pentru a intampina Anul Nou cu muzica, stralucire, mult umor si invitati speciali minunati. Traditionala editie speciala de Revelion, de vazut neaparat.

In data de 28 decembrie 2017, Le Plus Grand Cabaret du Monde va sabatori 200 de episoade de la debutul sau din decembrie 1998.

Pentru grila intergrala de programe de limba franceza, cu subtitrare in limba romana, difuzate de TV5MONDE in decembrie, intrati pe site-ul TV5MONDE Romania si pe pagina de facebook TV5MONDE Romania.Despre TV5MONDE


Romania este a treia tara, pe plan mondial, ca audienta a TV5MONDE, dupa Franta si Republica Congo. La nivel mondial, canalul francofon emite prin 9 canale teritoriale distincte si 2 canale tematice, ce ajung in 265 milioane de camine, cu subtitrare in 12 limbi de circulatie internationala.

TV5MONDE emite in Romania, cu subtitrare in limba romana, filme premiate si cinema clasic, seriale originale, emisiuni art de vivre si de savoir-faire (gastronomie, moda, calatorii), documentare (istorie, cultura, descoperiri), divertisment (jocuri televizate, magazine, muzica) si emisiuni informative si de dezbatere. aᅡᅡ

In Romania, TV5MONDE este in oferta tuturor operatorilor de cablu, cu subtitrare in limba romana, din 1990, cu peste 7 milioane de camine romanesti conectate la canalul francofon.  

  160 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by