newsletter rss
HotNews.ro

Nu pierdeti ultimele trei episoade din aventurile Fort Boyard, la TV5MONDE


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Vineri, 25 august 2017, 16:30 webReleases | Showbiz

84632_fichier_fortboyard2016-bachelot-3 | Foto: webPR.ro
Aceeasi Fort Boyard ca in copilaria noastra, de data aceasta cu alte incercari, nou imaginate de scenaristi, neasteptate, care te tin cu sufletul la gura pe tot parcursul emisiunii de la TV5MONDE. Ultimele trei epsioade vor fi difuzate in urmatoarele trei zile de sambata (19 august, 26 august si 2 septembrie), de la 19:30, cu subtitrare in limba romana.

110 minute de adrenalina, incredere in coechipieri si curaj in fiecare episod din weekend, in care echipe eterogene de celebritati -“ actori, cantareti, oameni politici, oameni de televiziune, fotbalisti, castigatoare ale titlului de Miss etc. - lupta pentru asociatii de caritate. Printre participantii ultimelor trei episoade ii veti regasi, printre ceilalti concurenti, pe fotbalistul Eric Abidal, actrita Laetitiei Milot, fosta Ministra a Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si a Energiei in Franta, Roselyne Bachelot, sau pe Julie Taton, Miss Belgia in 2003.

Sambata, 19 august, de la 19:30. Echipa lui lui Eric Abidal (fotbalist)

Membrii echipei de sambata aceasta vor fi: Eric Abidal (fotbalist), Gil Alma (actor), Leola Ben Khalifa (gazda de emisiuni televizate), Clementine Sarlat (jurnalista sportiva), Sophie Tapie (actrita, cantareata) si Tex (umorist, gazda de emisiuni televizate). Echipa lui Eric Abidal va concura pentru Fundatia Eric Abidal, care face mai usoara viata de zi cu zi a copiilor bolnavi de cancer si care lupta impotriva excluziunii sociale.

Eric Sylvain Abidal (
n. 11 septembrie 1979) este un fost fotbalist francez de origine martinicana care a invins de doua ori cancerul. In anii 2000 el a fost un component de baza al echipei nationale de fotbal a Frantei, alaturi de care a jucat la doua Campionate Mondiale (2006 -€“ finalist; 2010) si la Euro 2008. Echipa sa va concura la Fort Boyard sambata, 19 august, de la 19:30.

Sambata, 26 august, de la 19:30. Echipa Laetitiei Milot (actrita)


Membrii echipei penultimului episod sunt: Karima Charni (gazda de emisiuni televizate), Samuel Etienne (gazda de emisiuni, jurnalist), Alex Goude (gazda de emisiuni televizate), Aurelie Konate (cantareata), Laetitia Milot (actrita) si Clio Pajczer (fotomodel, redactor de televiziune). Ei concureaza pentru asociatia EndoFrance, care informeaza si sensibilizeaza publicul larg in privinta endometriozei.

Sambata, 2 septembrie, de la 19:30. Echipa lui Roselyne Bachelot (gazda de emisiuni televizate, fosta Ministra a Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si a Energiei in Franta)

Membrii echipei ultimei editii Fort Boyard din sezonul 2017 sunt: Roselyne Bachelot (gazda de emisiuni televizate, om politic francez, fosta Ministra franceza a Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si a Energiei), Priscilla Betti (cantareata, actrita), Françoise Laborde (jurnalista), Christophe Licata (dansator), Thierry Samitier (actor), Julie Taton (fotomodel, gazda de emisiuni televizate, Miss Belgia 2003). Ei vor concura pentru asociatia Le Refuge, care lupta impotriva homofobiei si a izolarii tinerilor homosexuali.

Emisiunea Fort Boyard este prezentata de Olivier Minne.

Pagina emisiunii pe site-ul TV5MONDE Romania. [http://europe.tv5monde.com/ro/programul/divertisment/fort-boyard]

Pentru grila de programe de limba franceza, cu subtitrare in limba romana, difuzate de TV5MONDE in luna august, intrati pe site-ul TV5MONDE Romania si pe pagina de facebook TV5MONDE Romania. [Ora mentionata este ora Romaniei.]

Bucuresti, august 2017
Anca Romanescu. PUNK PR. anca@punkpr.ro. 0732 144 57

 

  192 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by