newsletter rss
HotNews.ro

Merchandise, concert in premiera la Bucuresti!


PDF Print
A | a
E-mail
de OneDay | Miercuri, 12 aprilie 2017, 11:46 webReleases | Showbiz

poster Merchandise | Foto: webPR.ro
Trupa americana Merchandise va concerta pentru prima data la Bucuresti, marti, 18 aprilie, de la ora 22, la Control Club. Trioul cu influente punk-rock si psychedelic pop se afla in turneul de promovare a albumului A Corpse Wired for Sound, lansat in toamna anului trecut.

Fondata in 2008 in Florida, Merchandise sfideaza orice categorisire, cu sound-ul sau unic, influentat in egala masura de mizantropia punk, baladele sentimentale, arta sublima dar si umorul nepretentios, atmosfera psihedelica si inclinatia spre ritmurile pop.

De la infiintare, formatia s-a reinventat constant, evoluand de la discurile si casetele lansate de label-uri punk independente si turnee underground, la succesul inregistrat in 2012, cu cel de-al doilea album, Children of Desire, bine primit de fani si presa muzicala deopotriva.

Au urmat albumul After The End (4AD, 2014) si discul Red Sun / Echo, un split cu Dum Dum Girls (Sub Pop, 2015).

Anul trecut, Merchandise a revenit cu albumul A Corpse Wired for Sound (4AD, 2016) reprezentand un nou capitol in evolutia sa artistica: trupa a revenit la formula originala, constand in Carson Cox (voce, electronics), Dave Vassalotti (chitara, electronics) si Pat Brady (bas). Albumul de noua piese a fost pe jumatate inregistrat intr-un studio din Italia, in colaborare cu Maurizio Baggio, in timp ce restul a fost creat in Tampa, Florida, precum si la New York sau Berlin, noile orase adoptive ale lui Cox, marcand apogeul colaborarii la distanta dintre Cox si Vassalotti.

La inceputul acestui an, trupa lanseaza single-ul Right Back To The Start, insotit de un videoclip regizat chiar de frontman-ul Carson Cox si influentat de filmul cult Vertigo.

In prezent, Merchandise se afla intr-un amplu turneu international de promovare a noului album, turneu ce va include si Bucurestiul. Trio-ul este insotit pe scena de tobosarul Leo Suarez.

It makes for an exhausting and engrossing listen, and ultimately can't be anything but a life-affirming statement. - The 405
A Corpse Wired for Sound feels like a culmination. - Consequence of Sound
A surgical dissection of a full decade of influence, Merchandise pay homage to their upbringing without ever breaking eye contact with the sprawling future set ahead of them. - DIY Magazine

Concertul Merchandise de la Bucuresti este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay.

Biletele la concert, in valoare de 10 lei, se pot achizitiona in seara evenimentului, la intrarea in club. Facebook event
  94 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings