newsletter rss
HotNews.ro

"Viata. Primele semne" apar la cinema


PDF Print
A | a
E-mail
de SwissPlan.Biz | Marţi, 4 aprilie 2017, 15:02 webReleases | Showbiz

LifeAfis | Foto: webPR.ro
Un thriller SF terifiant ii asteapta pe cinefilii romani in cinematografe incepand de vineri, 24 martie 2017. Productia Sony Pictures "Life" / "Viata. Primele semne", unul dintre cele mai asteptate filme SF ale anului, aduce in prim plan o intrebare actuala, in contextul recentelor descoperiri de pe Marte: daca exista, intr-adevar, viata pe alte planete, oare care ar fi consecintele pentru umanitate?

Echipajul unei statii orbitale internationale se afla pe drumul de intoarcere spre Terra, aducand la bord o mostra biologica prelevata de pe Marte - prima dovada certa de viata extraterestra. Entuziasmati si nerabdatori, cercetatorii cosmonauti incep degraba s-o analizeze in laborator, iar organismul unicelular se trezeste din hibernare, spre uimirea si incantarea intregii omeniri, care urmareste cu sufletul la gura noutatile transmise de pe nava. Botezata Calvin, creatura extraterestra se dovedeste a fi extrem de inteligenta si adaptabila, dezvoltandu-se rapid de la o zi la alta. Dar, pe masura ce ii sunt testate reactiile la diversi stimuli, noul “membru” al echipajului devine tot mai ostil si mai periculos, iar astfel ceea ce se anunta a fi cea mai grozava descoperire stiintifica a secolului se transforma intr-un adevarat cosmar.

IŽn ciuda multiplelor sisteme de protectie ale navei, Calvin reuseste sa evadeze din laborator si este cu un pas inaintea tuturor. Iar cand misiunea se transforma in lupta pentru supravietuire, echipajul trebuie sa faca totul pentru a proteja umanitatea. Sa fie tocmai explorarea spatiului, cea mai ambitioasa misiune a omenirii, cea care ii aduce sfarsitul? Aflam din "Life" / "Viata. Primele semne" - 103 minute de actiune horror SF intensa, de vineri, 24 martie a.c., la cinema.

Pentru a prezenta cat mai veridic misiunea personajelor - deopotriva palpitanta, dar si foarte riscanta - realizatorii filmului s-au consultat cu astrobiologi, experti in medicina spatiala si alti oameni de stiinta pentru a crea pe nava spatiala o lume realista cu gravitatie zero, bazata pe principii biologice reale. Insasi nava nu a fost creata pe computer, ci construita la scara normala, cu aceleasi module si facilitati care se regasesc in misiunile spatiale reale.

Filmul este regizat Daniel Espinosa, cunoscut si pentru Child 44, scenariul il semneaza Rhett Reese si Paul Wernick (care au mai realizat impreuna Deadpool - 2016, Zombieland - 2009, G.I. Joe: Retaliation - 2013). Distributia ii include pe Jake Gyllenhaal (nominalizat la Oscar drept Cel mai bun actor in rol secundar pentru interpretarea din Brokeback Mountain - 2005, la Globurile de Aur pentru Nightcrawler -€“ 2014 si la BAFTA pentru Nocturnal Animals - 2016), Rebecca Ferguson (nominalizata la Globurile de Aur pentru rolul din serialul TV The White Queen - 2013), Ryan Reynolds (nominalizat la Globurile de Aur drept cel mai bun actor in musical sau comedie pentru rolul din Deadpool - 2016), Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare, Olga Dihovichnaya. Productia este distribuita in Romania de InterComFilm. Trailerul poate fi urmarit aici.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filiala a Sony Entertainment Inc., la randul ei o sucursala a Corporatiei Sony din Tokio. Operatiunile internationale ale SPE cuprind: productia, achizitia si distributia de filme; retele de televiziune; crearea si distributia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii si tehnologii. Pentru mai multe informatii, accesati www.sonypictures.com.

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. În 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. În prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania. Detalii, pe www.intercomfilm.ro
  59 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings