newsletter rss
HotNews.ro

Jurnalul intim al lui Yasmine din #Selfie69, prea picant pentru facebook...


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Joi, 21 iulie 2016, 6:01 webReleases | Showbiz

Afis_Selfie69 | Foto: webPR.ro
Dupa ce promovarea afisului mult-asteptatului #Selfie69 a fost interzisa de Facebook, senzualul Jurnal nepudibond al lui "Dirty Yasmine", unul dintre personajele feminine din #Selfie69, are aceeasi soarta. Producatorilor filmului li s-a interzis boostarea/promovarea pe pagina de facebook (facebook.com/SelfieYourMovie) a primei pagini din jurnal, proaspat scrise ieri, din aceleasi motive de continut prea liber.

 

Fanii care se incapataneaza (si bine fac! (sic)) sa citeasca jurnalul lui "Dirty Yasmine", o pot face pe www.insideyasmine.ro, sub titlul: "Yasmine se dezbraca de ea!"

 

#Selfie69, regizat de Cristina Iacob, este continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, #Selfie si va fi lansat in cinematografe de ZAZU Film toamna aceasta.

Probabil ca asa o ard pe slang dupa Brexit multi dintre englezii care au votat - alas, in fucking vain - "Remain"! Cu aceeasi voluptate patimasa, dar umbrita de gustul amar al infrangerii, or exclama si francezii "putaine de merde", dupa ce portughezii le-au suflat Cupa Europeana chiar de sub Turul Eiffel!

 

"Fuck off" zbiara cu naduf milioane de americani la adresa lui Donald Trump, de pilda! Da, acei americani, care au reinventat slang-ul si inventat facebook-uL... Cat despre folosirea slang-ului cu scopul unei intense evocari stilistice a unei memorabile experiente erotice - presarate cu mult umor - se recomanda atenta si placuta studiere a uneia dintre cele mai "cuminti" pagini de pe facebook, Urban Dictionary...

 

Or, toate aceste exprimari in si de argou ale furiei apar ipostaziate ca postari in facebook-ul nostru cel de toate zilele si noptile.

 

"Bovaricul" jurnal al lui "Dirty Yasmine", una dintre protagonistele mult-asteptatului #Selfie69, a fost semi-cenzurat*, de la boostare/promovare, de cerberii facebook. Asemeni unui Bukowski feminin, Yasmine isi relateaza trairile, senzatiile, emotiile si orgasmele multiple intr-un stil foarte evocator. Fara falsa ipocrizie sau pudibonderie, jurnalul ei intim nu face rabat la slang, asa ca fanii personajului si ai celui mai de succes film din 2014 - #Selfie, precum si ai celui mai asteptat film din 2016, #Selfie69 - se pot infrupta cu maxima "placere vinovata" din variatiuni explicite ale "F"-word-ului in faina versiune neaosa a limbii romane. Asa ca, pana depaseste faza obsesiv-compulsiva de "Fuck Slang", demna de "Brigada Moravuri" sau de "PORN.HABotnicii" Dirty Yasmine si toate celelalte personaje din #Selfie69 ii reamintesc altminteri bunului lor partener FACEBOOK un detaliu picant!

 

Picant cat o placere vinovata a celor mai multi dintre utilizatorii sai, si anume ca numele celei mai mari si mai tari retele de socializare din lume incepe cu aceeasi litera faina ca mult hulitul si mult iubitul "F"-word..."

 

"Facebook a lovit din nou! De fapt, Facebook nu prea mai are simtul umorului", spune Cristian Simonca, the-one&only-Otrava, specialist in social media (bloguluotrava.ro). "Probabil ca exista un algoritm care pur si simplu cand da de un cuvant blocheaza postarea respectiva. Interesant e ca nu exista o explicatie concreta pe care Facebook ar putea sa o dea pentru niciun caz in parte. Toata lumea e luata la "pachet". Stim ca am folosit cuvinte mai colorate, insa pana la urma asa vorbim cu totii in viata de zi cu zi. Mai radem si noi... mai Facebook?",  intreaba retoric Otrava.

 

*Mesajul facebook: Your ad wasn't approved because it doesn't follow our Advertising Policies, which apply to an ad's content, its audience and the destination it links to. We don't allow ads that use profanity, or refer to the viewer's attributes (ex: race, ethnicity, age, sexual orientation, name) or harass viewers.How to fix: We recommend focusing on your product or service, rather than the audience, and/or remove the profanity from your ad and/or destination it links to. If you think your ad follows our policies, you can appeal this disapproval.

 

 

Ce stim pana acum despre #Selfie69

 

In #Selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, din 2014, Yasmine, Roxi si Ana fac un pariu video ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in 3 zile?! Vor afla ca uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tau, desi tu ai cautat-o in cele mai neobisnuite locuri, in cele  mai neasteptate momente si la cele mai ciudate persoane! Si inca ceva foarte important: nu fa pariu cu iubirea pentru ca... e foarte riscant!

 

Din distributia filmului fac parte actorii din #Selfie: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Alex Bogdan, Andrei Hutuleac, Tolea Ciumac, alaturi de actori consacrati sau debutanti.

 

 


 

Trailerul filmului, aici.

 

 

Bucuresti, 13 iulie 2016

Anca Romanescu | PR | 0732 144 570 | 0745 10 20 24 | anca@punkpr.ro


  38 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by