newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cumparaturi si distractie la Vanatoarea de Oua si Easter Sale Weekend, numai la Ploiesti Shopping City


PDF Print
A | a
E-mail
de The Public Advisor | Vineri, 22 aprilie 2016, 16:53 webReleases | Showbiz

Se anunta un weekend bogat in surprize si distractie la Ploiesti Shopping City. Cei mici vor avea parte de o aventura dulce la Vanatoarea de Oua si vor descoperi misterele piramidelor in cadrul expozitiei ”Egiptul Antic”. Cei mari se vor bucura de cumparaturi din noile colectii, pentru ca magazinele le-au pregatit oferte de nerefuzat la Easter Sale Weekend. Ploiesti Shopping City devine, astfel, destinatia perfecta de petrecere a weekend-ului de Florii, fie ca este vorba de ultimele cumparaturi de Paste sau cel mai distractiv eveniment pentru copii din oras.

Iepurasul aduce cele mai bune oferte la Easter Sale Weekend

 

Pe 22, 23 si 24 aprilie, magazinele din Ploiesti Shopping City au pregatit oferte speciale dedicate shopping-ului pentru cea mai importanta sarbatoare a primaverii. Cei care au intrat in febra cumparaturilor si sunt in cautarea cadourilor perfecte de Paste vor avea parte de promotii si vor putea alege dintre peste 100 de branduri gazduite de centrul comercial. Easter Sale Weekend aduce nu doar oferte de nerefuzat, dar si degustari de cozonac si vin.

 

Totodata, continua campania dedicata colectiei limitate de tricouri cu mesaje. Pentru fiecare 50 lei cheltuiti in magazinele din Ploiesti Shopping City, cumparatorii vor obtine cate 1 punct. La fiecare 4 puncte colectate, clientii vor fi rasplatiti cu un tricou cu mesaj. Colectia limitata este alcatuita din 15 modele si este adresata intregii familii, atat adultilor, cat si copiilor.

 

Suprize dulci pentru pitici la cea mai mare vanatoare de oua

 

Sambata, 23 aprilie, Ploiesti Shopping City organizeaza cea mai mare vanatoare de oua, unde copiii se vor intrece pentru a gasi ouale de ciocolata ascunse in centrul comercial. Startul se va da la orele 11:00 si va dura pana la ora 15.00, in zona restaurantelor. Toti participantii vor fi rasplatiti cu diplome si vor pleca acasa cu ouale dulci stranse in cadrul evenimentului. Nici Iepurasul nu va lipsi de la distractie, piticii putand sa se joace si sa se fotografieze cu vedeta Pastelui. Inscrierile la vanatoarea de oua se fac pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) sau la biroul de informatii.

 

In plus, cei mici sunt invitati sa descopere istoria fascinanta a egiptenilor, in cadrul expozitiei „Egiptul Antic”, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Echipa Kids in Pyramids ii asteapta zilnic pe cei mici pana pe 3 mai, in intervalul orar 12:00 – 20:00, la cursul interactiv de aproximativ 45 de minute. Lectia incurajeaza invatarea prin joaca, in timp ce machetele piramidelor, costumatiile copiilor si puzzle-urile vor transforma cursul intr-o experienta distractiva. Pe tot parcursul traseului, copiii sunt supravegheati de ghizi specializati care raspund tuturor intrebarilor celor mici.

 

Mai multe detalii se gasesc pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity

  98 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings