newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ”Razboiul depozitelor”, serialul favorit al fanilor HISTORY, revine cu sezonul 9


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 29 februarie 2016, 11:30 webReleases | Showbiz

HISTORY, canalul factual numarul 1 din Romania, va incepe de maine sa difuzeze al noualea sezon al seriei de succes ”€œRazboiul depozitelor”€. Episoadele noului sezon vor fi transmise in fiecare marti, de la 21:00.

”Razboiul depozitelor”€ este serialul care da constant dependenta fanilor HISTORY. In fiecare episod, cumparatorii sunt pregatiti pentru noi emotii intense, deoarece aceasta vanatoare de comori le poate aduce o mica avere.

Pe intreg teritoriul Statelor Unite, proprietarii de depozite fie raman in urma cu plata chiriei si trebuie sa le abandoneze, fie uita complet de ele. Continutul acestor unitati de depozitare trezesc interesul multora care vor sa se imbogateasca peste noapte.

Printre cei care liciteaza depozitele misterioase se afla personaje interesante, precum tineri dornici de aventura si colectionari, sau echipe sot-sotie care vor sa faca un profit substantial si rapid. La finalul fiecarui episod, ei descopera cu uimire, in spatele usilor inchise ale depozitelor, daca au devenit un pic mai bogati sau daca au cumparat doar obiecte menite sa ajunga in cosul de gunoi.

 

Despre HISTORY

Canalul HISTORY®, in prezent existent in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

 

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Canalele HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV. De curand, Digi a introdus HISTORY in grila sa, astfel incat, daca nu receptionati canalul, va rugam sa rescanati lista de programe sau sa faceti o cerere catre cea mai apropiata filiala.

 

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube

  96 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings