newsletter rss
HotNews.ro

Pețitoarea modernă – noul trend offline pentru a-ţi întâlni perechea potrivită


PDF Print
A | a
E-mail
de NicolMincu | Joi, 4 februarie 2016, 22:33 webReleases | Showbiz

Astăzi, trăim în era tehnologiei, a corporaÅ£iilor şi a online-ului unde timpul trece în viteză. Tot în viteză trec pe lângă noi şi persoanele, pe care de multe ori nici nu le observăm. Din această cauză, ne este din ce în ce mai greu să ne găsim dragostea. Deşi cautăm şi avem intenÅ£ia de a găsi, ne trezim tot singuri în momentele cele mai importante. Vedem o persoană de care suntem puternic atraşi dar nu ştim cum să o abordăm. Aparent, avem un program încărcat, care nu ne permite să ne întâlnim perechea potrivită. 

Cei care sunt prea ocupaţi să se lase săgetaţi de Cupidon pot apela şi în zilele noastre la o “peţitoare”, însă la una “modernă”, adaptată vremurilor de azi. Vorbim de un coach de relaţii care ne ajută să descoperim cum să ne simţim mai bine în pielea noastră cu persoanele de sex opus, în timp ce suntem ok cu propria imagine și cu cea a lumii despre noi.

Cerasela Rogen, speaker motivaţional, şi-a asumat de mai bine de 6 ani rolul de “peţitoare modernă”, dedicându-se meseriei de relationship coach.

Inspirată de situaţii reale şi de oameni care au apelat la ajutorul său, Cerasela Rogen a creat workshopul GRATUIT “Perechea Potrivita”, dedicat tuturor persoanelor single, în căutarea unei relaţii potrivite.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 19.00, la Hotel Marshal Garden Dorobanţi.

Creat după un concept unic, workshop-ul Ceraselei Rogen îmbină informaţii şi exerciţii practice despre atracţie, conexiune şi relaţionare.

Cei care participă la eveniment vor descoperi cum să aibă succes cu persoanele de sex opus, schimbându-şi imaginea despre sine. Învaţă direct de la sursă ce îşi doreşte cu adevărat femeia sau bărbatul pentru a fi cuceriţi, află cum să îşi folosească energia feminină sau masculină şi care sunt pașii concreți pe care să-i facă pentru a avea o relaţie stabilă şi armonioasă, în care să te simtă iubiţi și respectaţi.

Înscrierile la workshop-ul „Perechea Potrivită” sunt GRATUITE şi se fac accesând paginile dedicate pentru EL şi pentru EA.  

Cine este Cerasela Rogen?

Coach transformational care te ajută să transformi orice provocare într-o oportunitate imediată. Speaker motivaţional cu o experienţă de peste 6 ani. Fondatoare a Comunităţii "Milionare în Idei". Moderatoare şi realizatoare a emisiunii "Cerasela Show" - 6TV. Realizatoarea emisiunii Radio "De vorbă cu Cerasela". Creatoarea workshop-urilor "Fericire şi programare ADN", "Cum atragi partenerul potrivit", "Teoria Inversului", "Stil şi atitudine".

 

  89 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings