newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Esti roman! Canta romaneste! Karaoke pe tema folclorica cu Maria Buza Si Taraful ”€žGeorge PatraScu„€, Nico Si Provincialii


PDF Print
A | a
E-mail
de Image PR | Miercuri, 21 octombrie 2015, 11:44 webReleases | Showbiz

 Hai Si tu, sambata 24 octombrie, incepand cu ora 19.30, la BERARIA H, la spectacolul ,,ESTI ROMAN! CANTA ROMANESTE!”€.

Evenimentul este organizat de creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti Si aduce in lumina reflectoarelor cele mai frumoase piese din muzica tradit›ionala romaneasca. ,,Marie si Marioara”€, ,,Unde e Targovistea”€ sau ,,Bun ii vinul ghiurghiuliu”€ sunt doar cateva dintre melodiile care vor rasuna in cea mai mare berarie din sud-estul Europei. Maria Buza si Taraful ”€žGeorge Patrascu”€, Nico si Provincialii vor aduce pe scena cantece populare, melodii din propriul repertoriu, momente de umor, dans si voie buna.

,,Valorile culturale, muzica traditionala romaneasca, dar Si obiceiurile Si tradit›iile populare sunt elementele care ne reprezinta ca popor, iar muzica ne uneste, poate, cel mai mult: din cele mai vechi timpuri, cantecele romanesti au legat prietenii, au vindecat rani, au celebrat momente importante si au creat povesti. Prin acest eveniment dorim sa readucem in atentia publicului, intr-un mod deosebit, muzica traditionala romaneasca”€, a declarat Claudia Popa, Director General, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

La randul sau, Iuliana Tudor, gazda emisiunii ”O data-n viat›a”€ a declarat:

,,Stiu ce inseamna sa te urci pe o scena si sa canti folclor in fata prietenilor. Sau sa asculti piese traditionale si sa ai impresia ca nu te regasesti. Si tocmai pentru ca stiu, imi permit sa zic ca acest eveniment va fi diferit de ce s-a intamplat pana acum. Impreuna cu cei prezenti ne vom distra, vom juca, vom canta la unison si vom lega prietenii. Folclorul nu este o nisa, este ceea ce ne reprezinta ca popor, iar sambata ne vom aminti de acest lucru. Este datoria noastra sa nu uitam de traditii si sa le transmitem mai departe prin nume, cantec, port sau suflet. Esti roman! Continua traditia!”.

Artistii vor urca pe scena incepand cu ora 21.30. Vino si tu si continua traditia! In plus, daca esti unul dintre primii 15 curajosi care vor canta alaturi de artiSti, vei primi premii speciale, cu specific romanesc, din partea Art & Craft.

Evenimentul ,,ESTI ROMAN! CANTA ROMANESTE!” este prezentat de Iuliana Tudor si este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti. Co-producatorul spectacolului este TVR1, iar partenerii acestui proiect sunt IMAGE PR si Beraria H.

Rezervarile se fac printr-un e-mail la vreau@berariah.ro (cu pana la 24 de ore inainte de eveniment) sau la numarul de telefon 0725 345 345 (pana in seara evenimentului). Intrarea este libera.

Evenimentul face parte din campania ESTI ROMAN!, un proiect nat›ional de promovare a valorilor traditionale romanesti, init›iat si organizat de IMAGE PR si Iuliana Tudor, cu sust›inerea TVR si in parteneriat cu creart -€“ Centrul de Creat›ie, Arta Si Tradit›ie al Municipiului Bucuresti. Campania a inceput in 2015 ca un proiect pilot si va continua pe tot parcursul anului viitor. Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite pe pagina de Facebook Esti Roman.

  219 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings