newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Fierbinteanu la Control Club, pe 13 octombrie: Modern Massive New Phase Live


PDF Print
A | a
E-mail
de OneDay | Vineri, 9 octombrie 2015, 17:12 webReleases | Showbiz

Fierbinteanu afis FB control 13 oct | Foto: webPR.ro

Duo-ul experimental-pop Fierbinteanu prezinta, marti, 13 octombrie, de la ora 22, la Control Club, Modern Massive New Phase Live, un concert care reprezinta inceputul unei noi etape estetice pentru grup.

 

Avanpremiera video: https://youtu.be/v52WRYK4NL0


”€žEste un spectacol cu parti noi, mai complex, mai conceptual, care include, pe langa muzica, elemente vizuale si de performance”€, afirma cei doi membri.

 

Concertul va cuprinde cele mai noi release-uri Fierbinteanu, alaturi de secvente din albumele anterioare.

 

Fierbinteanu este un duo electro/ experimental pop din Bucuresti, format din Gabriela (voce) si Cristian (computer, bas, voce). In 2012, cei doi au castigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh, cantand ulterior la Konzerthaus Berlin si la Praga.

 

Trupa a lansat independent un maxi-single, "Love Goes Round In Circles" (2011) si un dublu-CD, "The Beauty Of Music" (2012). Au urmat albumele "Silence As Beauty" (2013) si "Massive Exposure" (2014), lansate la Local Records. Toate acestea sunt disponibile pe http://fierbinteanu.bandcamp.com/.

 

Cel mai recent single Fierbinteanu este "Tosa Inu", aparut in aceasta vara, insotit de videoclip: https://youtu.be/va4nlcDmBNU

 

"Cel mai ciudat si experimental duo din muzica electronica romaneasca" - Vice Romania

 

"Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate in Romania" - Dilema Veche

 

Cristian Fierbinteanu face parte, impreuna cu Alex Bala, din duo-ul electronic Plurabelle, care a lansat LP-ul "Phantom Pyramid", in 2014, la labelul francez Stellar Kinematics si, independent, EP-ul Arsenal, in mai 2015.

 

Biletele la concertul Fierbinteanu - Modern Massive New Phase Live vor costa 10 lei si se pot achizitiona la intrare, in seara evenimentului. Facebook event: https://www.facebook.com/events/921595674599669

  114 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings