newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bilete suplimentate pentru spectacolul LORD OF THE DANCE de la Constanta!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Vineri, 2 octombrie 2015, 15:29 webReleases | Showbiz

1045 | Foto: webPR.ro

 Biletele suplimentate pot fi gasite din data de 2 Octombrie 2015 in reteaua Biletoo.ro, la orice magazin Flanco, la Sala Sporturilor, la Casa de Cultura a Sindicatelor, la magazinele Domo, Vodafone si Orange si online pe: BILETOO.ro, LORDOFTHEDANCE.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro!

 

Peste 3 zile, constantenii vor viziona cea mai noua versiune a show-ului Lord Of The Dance! Acesta se numeste ”Dangerous Games” si va fi prezentata pe 5 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor, incepand cu ora 19.00. 21 de scene de dans, efecte speciale, jocuri de lumini, efecte pirotehnice spectaculoase, costume noi, muzica dramatica si zeci de personaje ce vor dansa cu o acuratete maxima, calatorind intr-un univers de poveste, plin de pasiune, dragoste şi pericol!

 

Muzica compusa de Gerard Fahy, participarea membrei Girls Aloud - Nadine Coyle, proiectii holografice 3D – toate acestea sunt surprize pregatite pentru publicul din Constanta si nu numai; imediat dupa spectacolul de luni seara, celebrii dansatori vor merge in capitala pentru a-i incanta pe bucuresteni cu precizia si maiestria dansului lor! Spectacolul din Bucuresti va avea loc marti, pe 6 Octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00. A treia oprire a irlandezilor va fi la Brasov, pe 7 Octombrie, spectacolul urmand a avea loc la Sala Sporturilor, de la ora 19.00.

  

Lord Of The Dance este cel mai apreciat spectacol de dans din lume. Indiferent de varsta, sex sau cultura, oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care a doborat orice record de box-office, spectacolul acestora fiind vizionat de sute de milioane de fani din intreaga lume! Insusi Michael Flatley afirma - ”€žoricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la acest show...„

 

     Preturile biletelor pentru spectacolul de la Constanta, din 5 Octombrie 2015 sunt urmatoarele:

-   300 lei (categoria VIP)

-   250 lei (categoria 1)

-   200 lei (categoria 2)

-   150 lei (categoria 3)

-   100 lei (categoria 4)

 

Spectacolul ”€žLORD OF THE DANCE„€ va avea loc pe 5 Octombrie 2015 la Constanta (Sala Sporturilor), pe 6 Octombrie 2015 la Bucuresti (Sala Palatului), pe 7 Octombrie 2015 la Brasov (Sala Sporturilor). Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate, Magnolia.ro, Antena 1 Constanta, Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Ziua de Constanta, Evenimente-Constanta.ro.

 

http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

    

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

  195 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings