newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Anul acesta, Hrusca ii va colinda pe bucuresteni pe 14 Decembrie!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Luni, 28 septembrie 2015, 14:41 webReleases | Showbiz

Afis STEFAN HRUSCA - Bucuresti | Foto: webPR.ro

Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori!     


Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00 si le va aduce bucurestenilor celebrele melodii ale ”€žDascalului de colinde„, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. ”€žFlorile Dalbe„€, ”€žTrei Pastori”€, ”€žAfara Ninge Linistit”€, ”€žLinu-i Lin”€, ”€žSfanta-i Sara de Craciun” dar si ”€žRuga Pentru Parinti”€ vor putea fi ascultate in seara de 14 decembrie la Teatrul National!

 

Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 14 decembrie, la numai cateva zile distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie. Stefan Hrusca este obisnuit sa-si celebreze astfel ziua, fiind cunoscut faptul ca si in anii trecuti a avut concerte chiar in ziua in care isi sarbatorea nasterea, artistul fiind insa bucuros ca o poate sarbatori pe scena, alaturi de publicul sau mult iubit! Admiratorii isi dovedesc fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.

 

”Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc - de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste  Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind...”€ declara Stefan Hrusca.

 

Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepretuita zestre spirituala, pe care o mostenim din mosi-stramosi. Cei dintai colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.

 

Hrusca, cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde se face auzit an de an in casele oamenilor, dand viata frumoaselor traditii romanesti, celebrand de fiecare data Craciunul si datinile strabune.

Turneul de colinde se numeste „Leru-i Ler” si va trece prin mai multe orase din tara noastra. Lista oraselor in care va ajunge cel mai indragit colindator va fi anuntata in cel mai scurt timp.

 

Preturile biletelor pentru concertul de colinde de la Bucuresti, din data de 14 Decembrie 2015 sunt urmatoarele:

- 160 lei: Categoria VIP

- 120 lei: Categoria 1

-   80 lei: Categoria 2 

 

     Cei ce doresc sa se lase colindati pe 14 Decembrie 2015 de catre Hrusca - simbolul colindului romanesc, isi pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO.RO, Teatrul National Bucuresti, Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro!

      

Concertul ”€žSTEFAN HRUSCA - Leru-i Ler”€ va avea loc la Teatrul National din Bucuresti (Sala Mare) pe 14 Decembrie 2015, de la ora 20.00. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nOAyIApQtng

 

  168 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings