newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Concert Jose Carreras, pentru prima oara la Cluj!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Miercuri, 9 septembrie 2015, 15:48 webReleases | Showbiz

Afis JOSE CARRERAS Cluj | Foto: webPR.ro

La doi ani de la cea mai recenta vizita in Romania, Jose Carreras raspunde invitatiei Project Events si revine in tara noastra pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca! Jose Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei ”Belle E‰poque”€œ dar nici cunoscutele sale arii de opera, opereta si musicaluri. Concertul se va numi ”The Very Best Of Jose Carreras”€ si ii va incanta pe fani cu cunoscutele piese ”La Donna e Mobile”€, ”€žNessun Dorma”€ si multe, multe altele!

 

Jose Carreras ocupa un loc privilegiat in lumea muzicii. Nascut in Barcelona, acesta a studiat muzica in orasul natal. In 1970 si-a inceput carieria muzicala la Gran Teatre del Liceu din Barcelona, jucand in piesele Nabucco si Lucrezia Borgia. Cariera artistului cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, cele mai importante fiind: Andrea Chenier, La Boheme, Tosca, Werther, Don Carlo, Carmen, Forta Destinului, I Pagliacci, Elixirul Iubirii si Bal Mascat, dar si inregistrari cu mari artisti care au activat in afara ariei muzicii clasice, printre care Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman. Pe langa reprezentatiile de opera, acesta a sustinut recitaluri in cele mai renumite sali de concerte din lume. Intregul sau repertoriu include peste 600 de titluri interpretate, ce acopera o paleta larga de stiluri muzicale de la baroc pana la contemporan.

 

Jose Carreras a facut parte din proiectul ”€žCei trei tenori„€, alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, cu care a inceput in 1990 o serie de concerte foarte populare, ce au continuat pana in 2003. Primul concert in scop caritabil al celor trei magnifici a avut loc la Roma, cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal. Datorita succesului urias, concertele in aceasta formula au continuat vreme de 14 ani! Albumul „€žCarreras-Domingo-Pavarotti: The Three Tenors In Concert„€ detine recordul Guinness Book pentru cel mai bine vandut album clasic!

 

Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, Jose Carreras a dovedit lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Dupa ce in 1988 a castigat lupta cu leucemia si a infiintat ”Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei”€, Jose Carreras a reusit sa se implice activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie si sa doneze fundatiei sume importante din onorariile concertelor sustinute de el, dar si din vanzarile de CD-uri.

 

     Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:

-          500 lei (categoria VIP)

-          350 lei (categoria 1)

-          300 lei (categoria 2)

-          250 lei (categoria 3)

-          200 lei (categoria 4)

-          150 lei (categoria 5) 

 

     Daca doriti sa il ascultati live pe Jose Carreras, biletele pentru spectacolul de la Cluj, din 29 Noiembrie 2015 se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

 

Concertul ”€žJOSE  CARRERAS”€ va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si este un eveniment organizat de Project Events.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9zlJF6zv8-I

 

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro  

 

 

  201 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by