newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Stories for your heart-jazz la Gallery, sambata, 22 august, 20.00


PDF Print
A | a
E-mail
de Popea | Miercuri, 19 august 2015, 12:10 webReleases | Showbiz

Galleryconcert | Foto: webPR.ro
Meda Popea Arts&Events anunta un nou concert marca Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale in spatiul cultural Gallery: "Stories for your heart", cu Gabriela Costa - voce sŸi Alex Man - chitara. Sambata, 22 august 2015, ora 20:00.

De data aceasta, jazz. Doi iubitori de muzica romanesca mai veche impodobita cu sonoritati noi, care incearca sa reinvie farmecul vremurilor de altadata, prin cantecele nemuritoare ale Mariei Tanase, Ioanei Radu si ale altor voci care au incantat generatii intregi.

Nota definitorie: melodia incarcata de romantism si textul ”€œpoezie„. O abordare calda, incarcata de lirism, incercad sa ramana cat mai aproape de traditie.  Gabriela Costa cantaƒ si creeaza bijuterii unicat:

”Sunt indragostitaƒ de armoniile s™i ritmurile muzicii braziliene, as™ezate frumos, calculate parcaƒ, predictibile s™i totusi mereu surprinzaƒtoare, in care maƒ regaƒsesc ca si cum le-as™ s™ti dintr-o altaƒ viataƒ. Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata -€“ poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci ! Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”

www.facebook.com/gabrielacostamusic

www.gabrielacostamedia.comAbsolvent al Facultat›ii de Jazz ”€œRichard Oschanitzky" din Timis™oara, s™i det›inaƒtor al unui master la Universitatea Nat›ionalaƒ de Muzicaƒ Bucures™ti, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv s™i versatil,  trecand cu usurintaƒ de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care staƒpanes™te extrem de bine instrumentul - este recunoscut si ca un rafinat acompaniator, atent in permanentaƒ la estetica muzicalaƒ, doritor de a pune in valoare personalitatea celui alaƒturi de care cantaƒ.

Colaboreazaƒ, de-a lungul timpului, cu big band-uri din t›araƒ s™i straƒinaƒtate s™i cu muzicieni precum Rick Condit, Maria Raƒducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.

In prezent este cadru didactic asociat la sect›ia Jazz a Universitat›ii Nat›ionale de Muzicaƒ din Bucures™ti. De asemenea este implicat activ in proiectele ”€œRefrene de altadat€™a” €(muzica romaneasca veche) si ”€œJazz in a classic style” €alaturi de Gabriela Costa.

www.facebook.com/man.alex.188

www.alexman.ro

 Pretul unui bilet este 30 RON.

Numaƒr de locuri limitat - 30 persoane

Pentru detalii sŸi rezervaƒri contactati-ne la 0743.024.387 sau pe office@gallerycafe.roANAV

Asociat›ia Nat›ionalaƒ pentru Arte Vizuale Contemporane promoveazaƒ arta contemporanaƒ prin expozit›ii de fotografie, de picturaƒ, sculpturaƒ, proiect›ii de film, teatru, organizeazaƒ programe educat›ionale s™i de promovare a tinerilor artis™ti, precum s™i act›iuni filantropice pentru copiii cu sau faƒraƒ nevoi speciale. 
office@anav.ro
0743024387
http://anav.ro/
FB: Asociat›ia Nationalaƒ pentru Arte Vizuale Contemporane

Gallery
Mai mult decat o cafenea, Gallery este o galerie de artaƒ s™i un spatiu destinat workshop-urilor si cursurilor de artaƒ vizualaƒ (fotografie, picturaƒ, film, sculpturaƒ, desen) s™i dezvoltare personalaƒ.
Gallery este un proiect cultural care s-a naƒscut din dorint›a de a promova artele vizuale atat prin tinerii artis™ti, cat s™i prin cei consacrat›i. Strada Leonida nr. 9-11, sector 2, Bucures™ti
office@gallerycafe.ro
0743024387
http://gallerycafe.ro/
FB: Gallery

Meda Popea- Arts & Events este o platformaƒ care imbinaƒ experientaa de 15 ani in consultanta de imagine s™i PR cu managementul de proiecte culturale s™i artistice. FB: Meda Popea- Arts & Events. Contact: Meda Popea, PR Mastermind- popea.meda@gmail.com
  357 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings