newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: CSU Asesoft Ploiesti sarbaƒtores™te cel de-al XI-lea titlu la Ploies™ti Shopping City


PDF Print
A | a
E-mail
de ClaudiaClipici | Miercuri, 27 mai 2015, 16:30 webReleases | Showbiz

image_13619 | Foto: webPR.ro
Miercuri, la ora 19:00, campionii de la CSU Asesoft Ploies™ti vor saƒrbaƒtori cas™tigarea celui de-al XI-lea titlu la Ploies™ti Shopping City. Ploies™tenii si nu numai sunt invitat›i saƒ le fie alaƒturi la marele eveniment, unde se pot fotografia alaƒturi de trofeul victoriei, dar s™i alaturi de cei mai buni jucaƒtori de baschet din Romania. IŽn plus, fanii prezent›i vor primi autografe de la cei mai talentat›i baschetbalisti si ii vor putea felicita pe cei care au reusit saƒ scrie istorie in sportul romanesc.

La petrecerea care va celebra reusita CSU Asesoft Ploiesti, cei prezent›i vor avea parte si de un spectacol special de unde nu vor lipsi confetiile, tortul si atmosfera festivaƒ.

CSU Asesoft PloiesŸti a cas™tigat al 11-lea saƒu titlu de campioanaƒ nationalaƒ dupaƒ ce, duminicaƒ, a invins-o pe BC MuresŸ, cu 86-76, in al treilea meci al finalei Ligii Nationale.

Evenimentul va avea loc in zona scaƒrilor rulante din cel mai mare centru comercial din Prahova, Ploies™ti Shopping City, incepand cu ora 19:00.

Ploies™ti Shopping City este primul s™i cel mai mare centru comercial din judet›ul Prahova, avand o suprafata inchiriabilaƒ de 55,000 m2 s™i aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gaƒzduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucures™ti-ului, dar s™i peste 100 de magazine, mix-ul de chirias™i incluzand branduri internat›ionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire's, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher s™i multe altele. Ploies™ti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreunaƒ cu New Europe Property Investments (NEPI).   
  192 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings