newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: TOTO CUTUGNO pregateste pentru romani un playlist special, impreuna cu o orchestra simfonica!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Joi, 15 ianuarie 2015, 16:27 webReleases | Showbiz

Toto Cutugno | Foto: webPR.ro
Artistul pregateste si cateva surprize, care inca nu pot fi dezvaluite fanilor. Nu ar fi pentru prima oara cand Toto colaboreaza cu o orchestra simfonica, acesta mai avand la activ si alte colaborari de acest gen, care au fost foarte apreciate de catre publicul din Romania! L'€™italiano Vero va concerta pe 27 Februarie 2015 alaturi de Orchestra Simfonica ’Surasul Tineretii’, nu de Orchestra Simfonica Bucuresti, asa cum a fost anuntat initial. Timp de doua ore, fanii artistului vor putea asculta hiturile care l-au consacrat dar si piese mai noi.

Preturile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt cuprinse intre 100 de lei si 500 de lei si se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

Concertul "€žTOTO CUTUGNO"€ va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 Februarie 2015 si este organizat de Project Events.

https://www.youtube.com/watch?v=zRDVQT_MT-o

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 
  376 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by