newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Hrusca a inceput turneul de colinde la Paris!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Miercuri, 3 decembrie 2014, 13:36 webReleases | Showbiz

20141128211238_IMG_7135-Edittttt | Foto: webPR.ro
Acum cateva zile, cel mai cunoscut colindator roman a concertat in fata conationalilor aflati in Franta, la catedrala Saint-Sulpice de Paris, cea mai mare biserica din Paris dupa Notre-Dame, clasata monument istoric in 1915. Stefan Hrusca a deschis astfel sezonul colindelor, ce va dura aproape toata luna decembrie!

In tara, turneul va trece prin mai mult de 20 de orase si va incepe in data de 8 decembrie, la Campulung Muscel, chiar de ziua de nastere a artistului. Turneul se anunta un adevarat tur de forta, Hrusca urmand sa colinde cate doua orase pe zi, trecand prin urmatoarele localitati: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Cristian, Brasov, Bucuresti, Alba Iulia, Cugir, Zalau, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui. Potrivit site-ului artistului, concertele in tara incep de fapt din ajun de Sfantul Nicolae, dar primele trei (in 5, 6 si 7 decembrie) vor avea loc in mall-uri din Oradea, Baia Mare si Cluj Napoca.

Colindatorul va ajunge la mijlocul lunii decembrie si in capitala, pe 15 decembrie avand programat un concert la Sala Palatului! Surpriza concertului de la Bucuresti este ca invitatul special al lui Hrusca este actorul Florin Piersic!

Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. De asemenea, biletele se mai pot achizitiona si de la casele de bilete ale salilor in care sunt programate concertele. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro!

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
  112 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings