newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Duminica, in Club Fabrica: Seara electro & multimedia show: Souptrip, cu Dreamdoktor in deschidere


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Joi, 27 noiembrie 2014, 16:10 webReleases | Showbiz

Fabrica | Foto: webPR.ro

Trupa de progressive-electro-jazz SOUPTRIP va concerta duminica seara, de la ora 20, in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). In deschidere va urca pe scena cu laptop-ul personal Dan Handrabur, artistul din spatele proiectului DREAMDOKTOR, muzica electronica.


Piesele SOUPTRIP au ca baza un performance cu instrumente electronice, dar cu un suport extins de instrumente acustice / traditionale. Cei 6 performeri activeaza si provin din zone muzicale variate: clasic, progresiv, electro, jazz si world, iar instrumentele lor provin de pe trei continente. Stilul pieselor contine elemente imprumutate din folclorul mai multor popoare, improvizatii de jazz si solouri de virtuozitate, iar partea ritmica porneste de la beat-uri puternice electro/trance pana la utilizarea extensiva a ritmurilor complexe.

 

Numele formatiei. In concert, trupa prezinta un spectacol multimedia complex. Un concert SOUPTRIP se poate defini ca o calatorie printr-o supa de informatie audio-vizuala, o experienta sinestetica si multi-senzoriala. In acest sens, zona de multimedia aduce un suport de inteligibilitate in tripul muzical, este un liant cognitiv si conceptual. Proiectiile, luminile si show-ul de lasere din concert sunt sincronizate cu muzica interpretata de cei 6 performeri dupa coordonate ritmice si estetice. Deasemenea, acest nucleu tehnologic oferit de partea multimedia este intr-adevar inspirat din muzica, dar poate inspira la randul sau compozitia muzicala. In acest fel, se dezvolta o comunicare bidirectionala permanenta intre muzica si elementele de video, laser si lumini prezente in live.

 

 

Iata o mostra de live multimedia show marca SOUPTRIP din octombrie anul curent: http://youtu.be/vZV9vr15Qck.

 

 

In legatura cu concertul de duminica din Club Fabrica, cei de la SOUPTRIP anunta pe pagina lor de Facebook: "Va asteptam cu piese live, surprinzatoare chiar si pentru noi".

 

SOUPTRIP a fost infiintata in Bucuresti in 2013 in urma colaborarii muzicale & multimedia de mai bine de zece ani dintre Tom Brandus si Adrian Tabacaru. Actualmente, SOUPTRIP inseamna Adrian Tabacaru - drums & programming; Tom Brandus - keyboards & programming; Adrian Buciu - flute & keyboards; Mandela Gajol - wind instruments & percussion; Irina Sarbu - vocals; Raluca Stratulat - violin.

 

In primavara lui 2013, SOUPTRIP a avut primul concert impreuna cu alti patru muzicieni: Adrian Buciu, Luiza Zan, Raluca Stratulat si Vlaicu Golcea.

 

SOUPTRIP isi va lansa primul sau album la inceputul anului viitor.

 

 

DREAMDOKTOR, pe numele adevarat Dan Handrabur, este un artist de muzica electronica cu numeroase aparitii discografice si producator muzical & compozitor al unor formatii precum Shukar Collective, Nemos, Mere Mortals, Weed, DJ Zevzek, Rubard Nah.

Data si ora: duminica, 30 noiembrie, ora 20:00

Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)

Concert: Souptrip

In deschidere: Dreamdoktor (Dan Handrabur)

Intrare: libera

Facebook Event: Souptrip cu Dreamdoktor in Fabrica

 

FABRICA pe Facebook

 

SOUPTRIP - official website

SOUPTRIP - Facebook

SOUPTRIP - YouTube

SOUPTRIP - SoundCloud

 

DREAMDOKTOR - SoundCloud

DREAMDOKTOR - Discogs

 

  115 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings