newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Aproape un sfert din ploiesteni au vizitat in acest weekend centrul comercial AFI Palace Ploiesti


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Miercuri, 19 noiembrie 2014, 9:39 webReleases | Showbiz

Datele de trafic AFI Palace Ploiesti au aratat un numar record de vizitatori pentru acest weekend. Astfel, incepand de vineri, 57.896 de oameni au trecut pragul centrului comercial. "Traficul in AFI Palace Ploiesti a crescut considerabil in ultimele  luni, ceea ce ne face sa credem ca ofertele noastre si mixul de branduri din interior sunt pe placul ploiestenilor. Acordam o atentie deosebita felului in care se comporta clientii nostri,  pentru a veni in intampinaraea lor cu propunerile potrivite. Estimam ca numarul clientilor va creste cosiderabil in urmatoarea perioada, dat fiind si faptul ca se apropie sarbatorile se iarna"€, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.

In AFI Palace Ploiesti, clientii se pot bucura de o atmosfera inedita, putand opta pentru sutele de oferte in materie de shopping sau alegand sa isi petreaca timpul liber in spatiile special amenajate, de la cafenele si restaurante variate, pana la patinoar, club sau jocuri diverse pentru copii.

Cei care vor alege sa viziteze in aceasta perioada centrul comercial AFI Palace Ploiesti, vor fi surprinsi de o serie de evenimente si oferte surpriza. In plus, cu ocazia aniversarii de un an, acestia se pot inscrie la tombola cu sute de premii de la electrocasnice, vouchere cadou, pana la bunuri de larg consum, cei mai norocosi putand castiga un Peugeot 208.

In 2014, AFI Palace a adus in premiera in orasul Ploiesti, brandurile Sinsay si Mohito, primul magazin certificat LEGO, Zappa Club&Lounge, primul club dintr-un centru comercial, prima cafenea Gloria Jean’s Coffees din judetul Prahova, precum si alte zeci de magazine celebre.

Pentru a urmari noutatile AFI Palace Ploiesti, puteti accesa pagina de web, www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficiala de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

 
  116 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by