newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Plaza Romania da tonul la distractie in luna noiembrie


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Marţi, 18 noiembrie 2014, 14:39 webReleases | Showbiz

Concerte Plaza Romania_2 | Foto: webPR.ro
Vineri, pe 21 noiembrie, se da startul distractiei pentru cei mici: intre orele 17:00 si 19:00, ei vor putea asista la spectacole de teatru de papusi. Mai mult, copiilor li s-au pregatit ateliere de pictura si sesiuni de face painting, care ii vor transforma in printi si printese, urmate de un concert al Quartetului Fiore. Acesta se va afla pe scena de la Plaza Romania si pe 22 noiembrie, tot incepand cu ora 19:00, insa de aceasta data va fi precedat de spectacolul de teatru pentru copii "Cartea Cartilor".

Duminica, 23 noiembrie, e randul adultilor sa participe la un concert. Incepand cu ora 18:00, pe scena vor urca artistii Jimmy Dub, Diana Matei si Marian Cleante, trupa Alb Negru, castigatoarea Media Music Awards la categoria ”Best song” si ”Best pop” din 2013, si trupa Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca.

Cat despre cei mici, seria evenimentelor pentru ei continua pe 28, 29 si 30 noiembrie, in intervalul orar 17:00 -19:00 fiind programate spectacole de teatru de papusi, ateliere de pictura si sesiuni de face painting. Acestea vor fi urmate de concerte ale Quartetului Fiore, ale Grupului Vocal Andante si ale Grupului Vocal Amicii.
  95 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings